Vastaa aiheeseen: Suomenkielinen silmälääkäri

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Terveysjutut Suomenkielinen silmälääkäri Vastaa aiheeseen: Suomenkielinen silmälääkäri

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä santiago
santiago Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

No ei, mutta molemmat paikallisia käpykyliä. Korso sentään lähellä suursuomen pääkaupunkia Tsadia. Fuge Andalucian eli täkäläisen perähikiän pikkukylä.  Ja koska kaikki on suhteellista Fuge olisi yksi Suomen suurimmista kaupungeista.

Oikeasti yksikään itseään kunnioittava silmälääkäri ei varmaankaan elättäisi itseään , ainakaan Suomen tulotasolla, täällä. Puolet vuodesta täällä on 10 000 suomalaista eläkeläistä ja muutama tuhat aktiivisempaa kansalaista . Kesällä väki vähenee , luultavasti muutamaan tuhanteen.  Ja ne jotka osaavat espanjaa ja ovat täällä kirjoilla saavat ensiluokkaisen julkisen ja ilmaisen  hoidon vakavampiin silmäsairauksiin ja spesialistin puheille yksityisellä puolella pääsee muutamalla kympillä.  Ja suomessa asuvat varmaan ennakoivat tilanteensa ja hoitavat silmälääkärin siellä ollessaan. Saahan kelaltakin  muutaman euron takaisin .   Joten kysyntä voisi olla aika ohkaista.

  • Tätä vastausta muokkasi 4 vuotta, 2 kuukautta sitten Profiilikuva käyttäjästä santiago santiago.