Vastaa aiheeseen: masentava suomi

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä arnold malaga
arnold malaga Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846

mañana mañana escribió: ”Espanjassa homoliitot hyväksyttiin jo vuonna 2005. Mikäli ehdotus tasavertaisesta avioliittolaista ei Suomessa mene läpi, niin aina voi muuttaa Espanjaan ja avioitua siellä…”

sinnittelijä escribió: ”Nyt kun havahduin siihen, että homoliitot on täällä laillisia, niin…”

Jaahas juu, ja onvai? Eli siis katolinen kirkko vihkii avoimesti homopareja? No, enpä ole niin tiuhaan kirkoissa hypännyt, että olisin moiseen törmännyt, mutta kaitpa se sitten noin on, kun kerran kerrotaan. Tokihan katolisella kirkolla pitkät perinteet on noista poikapanoista, mutta käsittääkseni se on ollut ’omertan’ suojeluksessa ja naamat pidetty nepparilla.

santiago escribió: ”Siitä päätellen , että ainakin maikkarilla peräerkkien ja lepakkojen asia on päivän ykkösuutinen , on Suomessa kaikki hyvin.   Kun tämä asia on ratkaistu, lähtee Suomi nousuun. Työttömyys poistuu, samoin sairaanhoidon jonot , vanhustenhoito tulee samantien kuntoon, leipäjonot poistuvat, jopa armeija saa kaksi uutta laivaa ja uudet hienot hävittäjät.”

Toivoa sopii, tai muuten meni munilleen tuokin ratkaisu. Tai niin no, ”munilleen” sen kai piti mennäkin, tai jotain.  🙂

Kukkulankuningas escribió: ”Hyvää Joulua sitten vaan kaikille sateenkaariperheille!” + [Kuva: ”Tom of K*rv*tunturi”]

Hohhh hohhh hohhh..! And Ho Ho..! Santa is cumming to town..!

santiago escribió: ”…joka väliin tuupataan homoaatetta. Kiva esimerkki tästä on kiintiöhomo.. ..Eihän niitä nyt niin paljon sentään ole…?”

Äläpä sano. Saattaapa Suomessa kaapit pullistella. Viittaan muun muassa ’Kukkulankuninkaan’ joulukorttiin, tämän keskustelun sivulla 3.

kojo escribió: ”..eivät kai äänestyspäätöstä kiittelevät Suomen pääministeri ja ev.lut. kirkon arkkipiispa kovin pientä ihmismäärää edusta. Vai luuletko, että hekin luuraavat kaapissa?”

santiago escribió: ”No jos ei vielä tullut selväksi , niin mun mielestä juuri pääministerillä olisi kovinkin paljon tärkeämpiä ja kiireellisempiä asioita hoidettavanaan.”

Eiköhän sillä Aleksanteri Hevosnaamalla ole oma aasi ojassa. Väitetään, että on julkisesti jossain aviisissa kertonut olevansa Bi-seksuaali (ja toisessa näin omin silmin, että hän myönsi olleensa koulukiusaaja). Mösjööhän julkisessa sanassa toivotti homoliitot tervetulleiksi jo päivää ennen tuota äänestystä. Eli siis itse pääministeri meni etukäteen koplaamaan mielipiteitä sillä pohjalla, että ”Äänestä tällä tavoin, niin olet minun kaverini.”

kojo escribió: ”Kristillisdemokraatit tasa-arvoisesta avioliittolaista: ”Puoluevaltuuston jäsenten puheenvuoroissa pohdittiin, lähteekö eduskunnan päätöksen takia Suomelta Jumalan siunaus, jolloin edes Nato-jäsenyys ei auta.””

santiago escribió: ”No huh, huh. Nyt on Suomella kovat ajat edessä. Siunaus menee ja heinäsirkat ja halla ja puna-armeija tulevat.  …  Pienenä lohtuna olkoon se , että itse asun Nato-maassa. Ja pikku vihjeenä muillekin, vielä tänne pääsee,  ennen kuin voittamattomat punapanssarit vyöryvät Suomeen.”

Tiedä tuosta Jumalan siunauksesta Suomelle, ainakaan sille köyhimmälle kansanosalle, kun viimeinenkin ropo kohta viedään leskiltä ja orvoilta (no onneksi tietyille maahantulokkaille sitten annetaan sitäkin runsaammin, vaikka eivät ole milloinkaan markkaakaan kantaneet Suomen kirstuun), mutta myönnettäköön, että kyllä on käynyt jo parikin kertaa mielen vieressä, että pitäisiköhän siirtää kaikki pankkitilit Espanjaan, joka senttiä myöden. Olisivat mahdollisen pahan paikan tullen edes jotenkin turvassa, vaikka sitten pienemmälläkin korolla.