Vastaa aiheeseen: masentava suomi

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä ursula
ursula Ei kirjautuneena
Liittynyt: 09.11.2013
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 19

Kiitos, viihdyttävää luettavaa ollut tämä ketju. Kolme kuukautta olemme asuneet täällä ”Costalla”, enkä ole vielä osannut mitään Suomesta kaivata. Olipa hyvä, että joku muistutti mikä tähän aikaan vuodesta on Suomessa parasta; tuoksukynttilät ja takka! Muuta ei minullakaan mieleen tule ja onneksi näistä asioista voi täälläkin nauttia. Oliivipuun pökköä vaan pesään. Tällä palstalla on luultavasti mainittu, että jos tänne talveksi halajaa, kannattaa tulla asuntoon jossa on lämmitys. Mikäli siihen eivät rahkeet riitä, pysyttelisin pohjolassa.

Meillä oli täällä juuri viikon vieraita Suomesta. Kävimme retkeilemässä Sierra Bermehalla Esteponassa, suosittelen! Mahtava päivä mänty- ja kuusimetsän keskellä upeita maisemia katsellen. Täällä Andalusiassa on ylipäätään mahtavat retkeily/vaellusmahdollisuudet. Talon terassilla istuimme ulkona pikkutunneille saakka neuletakit yllämme, liekö muutamat litrot tintoakin lämmittäneet. Malagan kujilla hengailtiin ihan kesävaatteissa, turisteilta näyttäen mutta ”who cares”?
Tällä hetkellä kelit ovat hieman kehnommat, ei haittaa kohta taas paistaa.

Lantilla on aina kääntöpuolensa, jos Suomesta tänne sitä riihikuivaa lähetetään niin kyllä se euro kulkee toisinkin päin! Veikkaisin, että melkoisen moni täällä asuva itsensä yrittäjänä taikka palkollisena likoon laittanut ja Suomen kirstua kasvattanut tekee sitä edelleen, vaikka sieltä ei enää mitään vastineeksi saakaan/tarvitsekaan! Kaikki eivät ole eläkkeellä.

Olisi aivan mahtavaa jos hymiöiden käyttäjät voisivat sanoilla kuvailla tunteitaan! Saisimme lukea paljon rikkaampaa kieltä! Tarkoitetaanko esim. silmänisku hymiöllä ”vitsi vitsi” siis kirjoitettu oli vain hyvä vitsi…