Vastaa aiheeseen: masentava suomi

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä arnold malaga
arnold malaga Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846

Ja mikäs tämä nyt sitten on?

”One beautiful autumn day I was waiting for the bus and I decided to have another go at my little experiment. I sat on a bench next to two teenage boys and I watched them get up and walk away, clearly feeling very uncomfortable due to my presence.”

Mahtoikohan bloggaavalle experimentikolle tulla mielen viereenkään, että teinipojilla saattoi olla meneillään joku kahdenkeskeinen keskustelu (nohh, vaikkapa tytöistä, tai vaikka pojista, jos sellaisia poikia olivat), eivätkä halunneet, että joku kumma tyyppi tunkee siihen viereen kuulemaan heidän juttujaan?

”On the very crowded bus I smiled at a fellow young lady and signalled that she could sit next to me. When she did just that, I started chatting about the nice weather, the news and whatnot.”

Ja tässä tapauksessa meidän eksperimenttinen tutkijamme sitten innostui höpöttämään höpöttämästä päästyäänkin. ”…about the nice weather, the news and whatnot.” Jos hän ehti läpikäydä jo säätilan, uutiset ja ’ja-vaikka-mitä”, niin kyllä siinä voi olla ihmeissään kuka tahansa viereen istuja. 🙂

”EXAMPLE 2: When I’m feeling very brave, I start a conversation with an acquaintance and while I’m talking to them, I stand just one step too close to them so that they might not be aware of it but they still feel the urge to take one step back. Then I place my hand on their shoulder and offer them a compliment, and I watch them visibly flinch.”

Aha? Nyt on kaksi vaihtoehtoa. Joko bloggaaja kirjoittelee aivan vain lämpimikseen ja itseään naurattaakseen, mitä mieleen juolahtaa, tai sitten hän elävässä elämässä on aivan oikeasti pimahtanut. Kummaa, ettei ole vielä onnistunut saamaan pataansa, jos nimittäin sattuu olemaan miespuolinen henkilö. Koetapas taputella espanjalaista olkapäälle, jos hän ei ole tuttu. 🙂

Tai ehkä bloggaaja on iso, ja kiusaa vain pienempiään. 🙁