Vastaa aiheeseen: Suomalaisia liikaa Espanjassa – näkyy jo onnellisuustilastoissakin!

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Suomalaisia liikaa Espanjassa – näkyy jo onnellisuustilastoissakin! Vastaa aiheeseen: Suomalaisia liikaa Espanjassa – näkyy jo onnellisuustilastoissakin!

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä arnold malaga
arnold malaga Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846

No, hehhh…! Just juu.

Nää on tasan niitä ”tutkimuksia apurahan vuoksi”. Kuka lienee ’tutkimuksen’ alkuperäinen maksaja? Ja mitä ihmettä kyseinen artikkeli tekee Iltasanomien kotimaa-osiolla? Ei tuota ’tutkimusta’ Suomessa ole tehty.

http://www.dailymail.co.uk/health/article-2842403/Revealed-happiest-countries-world-contented-life-head-Costa-Rica-Vietnam-Norway-UK-fares-better-Spain-Australia.html

Jos vaivautuu lukemaan tuon alkuperäisen artikkelin, ei jää epäselväksi, mitä tahoja ja tarkoitusperiä varten tuo ’tutkimus’ on tehty. Käsitettä ”onnellisuus” on lähdetty hakemaan aivan kummallisista vertailulähtökohdista. Irakissa ollaan aivan häpihäpi-onnellisia, vaikka islamistipaskojen itsaripommit tappavat viikoittain torikaupalla viattomia siviilejä.

Ja mitä tulee esimerkiksi valtion ja kansan pärjäämiseen omillaan kriisin sattuessa, niin ihmettelenpä vain, että mitä helvettiä ”onnellisissa” Syyriassa, Irakissa tai Saudi-Arabiassa aiotaan syödä, jos elintarvikkeiden tuonti katkeaa? Hiekkaako? Ja öljyä päälle?

Ja se ekologinen jalanjälkikö tekee onnettomaksi? Lässyn lässyn. Minä ainakin olen huomattavan paljon onnellisempi reittilentokoneessa kuin muulikaravaanin selässä.