Vastaa aiheeseen: Näkyykö joulupukkeja missään?

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä Näkyykö joulupukkeja missään? Vastaa aiheeseen: Näkyykö joulupukkeja missään?

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä santiago
santiago Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Täällähän on nämä Itämaan tietäjät, Los Reyes Magos,   https://www.google.es/webhp?sourceid=chrome-instant&rlz=1C1GGGE_fiES466ES513&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=los%20reyes%20magos.               Joulupukki on tainnut eksyä matkalla tänne  tai sitten poroilta jäkälä loppunut.  Kauppakeskuksissa näitä tapaa. Siinä sitten pannaan vanhemmuus testiin kun myy tämän jutun lapsilleen.   Joulupukkikin voi täällä kyllä tulla , mutta se menee eri kaavan mukaan kuin Suomessa. Lahjat tuodaan sukkaan yöllä. Jos kääpiöt on olleet kilttejä. Jos ei,  tulee sukkaan hiiltä.

Taisi viime vuonna (paha) pukki vierailla suomipesäke Centro Finlandiassa. Joiltakin karisivat illuusiot kun pukki oli (kankkusessa ?)  hävittänyt lapikkaansa ja esiintyi lenkkareissa.  Tästä spektaakkelista tulee varmaan lisää infoa ennen joulua . Varmaankin ja ainakin suomilehti fuengirola .fi :ssä.