Vastaa aiheeseen: Lentokoneessa pienten lasten kanssa kohti Teneriffaa

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Lapsiperheet Lentokoneessa pienten lasten kanssa kohti Teneriffaa Vastaa aiheeseen: Lentokoneessa pienten lasten kanssa kohti Teneriffaa

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä arnold malaga
arnold malaga Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846

Uubi duubi..!

Nyt kun asia alkoi herättää uteliaisuuttani aivan aikuisten oikeasti, niin päätin sitten katsastella, millaisia kokemuksia muiden suomalaisten keskustelusivustojen käyttäjillä on noista äkkilähdöistä.

Yllättävän hyviä näyttivät olevan kokemukset, jos kyllä oli vaikea löytää mitään keskustelua aiheesta tältä vuosikymmeneltä, kun nuo halpalennot ovat tulleet, mutta ainakin seitsemän vuoden takaiset olivat etupäässä odottamaani parempia. Tosin yhdessäkään niistä ei matkusteltu imeväis- eikä taaperoikäisten kanssa. Puhumattakaan, että kumpienkin samanaikaisesti.

Kerrottuihin kokemuksiin nähden tuo Finnmatkojen äkkisivu antoi kovasti kriittisen vaikutelman. Mutta kuten santtu sanoikin, lienee infon tarkoitus vesittää kaikki jälkeenpäin tehdyt valitukset, tai siis ”reklamaatiot” kuten nykyään tavataan sanoilla briljeerata.

Mutta yhäkin taidan olla mieltä, että Bamse-kerhon kohdalle sattuminen lienee niin ja näin. Toki, kun kerran äkkihotellit jaetaan vasta matkakohteessa, saattaa flaksi käydäkin, jos esimerkiksi matkailijan naama miellyttää kenttävastaanottajaa.

benidorm - Johnny Vegas