Vastaa aiheeseen: Lentokoneessa pienten lasten kanssa kohti Teneriffaa

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Lapsiperheet Lentokoneessa pienten lasten kanssa kohti Teneriffaa Vastaa aiheeseen: Lentokoneessa pienten lasten kanssa kohti Teneriffaa

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä arnold malaga
arnold malaga Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846

No, voihan nenä..!!

Aloittiko alias ’aurinkojaperhe’ tämän ketjun vain saadakseen tälle verkkaiselle sivustolle edes jotain keskustelua? Jos nimittäin omat näkemykset ja kokemukset ja tietoisuus omasta kykenevyydestä ovat noinkin positiivisia, niin kannattaako tällaisia asioita edes kysellä?

Siitä vaan laukkuja pakkaamaan, mars mars..! Mutta jos sitten sattuukin homma menemään reisille, niin eipä ainakaan minua voi syyttää yltiöpositiivisesta yllytyksestä.

Ja santulle sen verran, että ehkäpä sitten tiedät Finnmatkojen tiedotusosastoa paremmin, mistä noissa kyseisen puulaakin äkkilähdöissä on kysymys. Ehkäpä he sitten aivan vain pikku tsoukkina informoivat sivullaan…

http://www.finnmatkat.fi/akkilahdot/

…muun muassa tällaista, että:

¤ Äkkilähtö ei vastaa toteutukseltaan esitteessä tai internetissä esiteltyjä matkoja.

¤ Äkkilähtömatkan majoitus on usein hyvin vaatimaton.

¤ Majoitus voi olla missä tahansa lentokohteen alueella käytettävissä olevassa pensionaatissa, hotellissa, huoneistohotellissa tai lomahuoneistossa, eikä lomakohdetta ja majoitusta välttämättä ole esitelty Finnmatkojen esitteessä tai internetsivuilla. Hotellin nimi ja sijainti selviävät vasta perillä matkakohteessa lentokentällä. Toivomuksia näiden suhteen emme voi huomioida.

¤ Lomakohde ja majoitus saattavat vaihtua loman aikana useammankin kerran.

¤ Mikäli seurueeseen kuuluu lapsia tai liikuntarajoitteisia, emme suosittele äkkilähtömatkaa, koska emme voi huomioida heidän mahdollisia erityistarpeitaan.

¤ Matkustajia, joilla on laatuvaatimuksia tai toiveita, kehotamme valitsemaan nimeltä mainitun hotellin.

Miksi ihmeessä siis Finnmatkat julkaisee sivustollaan tuollaista informaatiota, kun se espanja.org’in  asiantuntijaraadin mukaan onkin silkkaa potaskaa? Ehkä sitä ei kannata edes lukaista? Yritetäänkö sillä kenties vain häätää maksavia, mutta hieman köyhempiä asiakkaita loitommalle?

Itselläni ei ole kokemusta Finnmatkojen äkkilähdöistä, joten siinä mielessä olen jäävi antamaan asiantuntijalausuntoa. Tosin joskus olen rahtikoneenkin kyydissä matkustanut (mm. Lontooseen ja Manchesteriin) kylläkin jo noin parikymmentä vuotta sitten.

Blues voisi kertoa, jos nyt sattuu tätä lukaisemaan, että vieläkö tuo matkustustapa natsaa. Oltiin kaverin kanssa siellä ohjaamossa, niillä kapteenin ja perämiehen istuimien takana sijaitsevilla istuimilla. Silloisena lentoyhtiönä oli Atlantic Airways.

Terveisin, Bamse 🙂

P.S. Seikkailu on aina hieno juttu, ja seikkailla pitääkin, ettei sitten kuolinvuoteellaan niin kovasti kaduta, mutta avuttomat pikku naperot eivät mielestäni siihen yhtälöön kuulu, vaikka ”seikkailu” olisikin ”turvallisten tahojen” järjestämä.

P.S.2. Teneriffa on Espanjaa vain geopoliittisesti. Maantieteellisesti se on Afrikan saaristoa.