Vastaa aiheeseen: Lentokoneessa pienten lasten kanssa kohti Teneriffaa

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Lapsiperheet Lentokoneessa pienten lasten kanssa kohti Teneriffaa Vastaa aiheeseen: Lentokoneessa pienten lasten kanssa kohti Teneriffaa

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä arnold malaga
arnold malaga Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846

Joooo’o…!!! Kannattaa ehdottomasti kuunnella palstan hullunyllyttäjiä. Rohkeasti ”summissa vaan” niin kuin Karstuset Amerikkaan.

Ehkä aloittaja vain trollailee, mutta me tyhmimmät orkkilaiset menemme usein siihenkin halpaan, joten laitan tähän pari riviä.

Finnmatkat kertoo äkkilähdöistään seuraavaa:

”Meille Finnmatkoilla on tärkeää, että tiedät, mitä voit äkkilähtömatkalta odottaa:

Äkkilähtö ei vastaa toteutukseltaan esitteessä tai internetissä esiteltyjä matkoja.

Äkkilähtömatkan majoitus on usein hyvin vaatimaton. Majoitus voi olla missä tahansa lentokohteen alueella käytettävissä olevassa pensionaatissa, hotellissa, huoneistohotellissa tai lomahuoneistossa, eikä lomakohdetta ja majoitusta välttämättä ole esitelty Finnmatkojen esitteessä tai internetsivuilla. Hotellin nimi ja sijainti selviävät vasta perillä matkakohteessa lentokentällä. Toivomuksia näiden suhteen emme voi huomioida. Lomakohde ja majoitus saattavat vaihtua loman aikana useammankin kerran.

Mikäli seurueeseen kuuluu lapsia tai liikuntarajoitteisia, emme suosittele äkkilähtömatkaa, koska emme voi huomioida heidän mahdollisia erityistarpeitaan.

Matkustajia, joilla on laatuvaatimuksia tai toiveita, kehotamme valitsemaan nimeltä mainitun hotellin.  

Lentokenttäkuljetus on varattavissa vain ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opaspalvelut voivat olla rajoitettuja ja retkille osallistuminen jopa mahdotonta majoituksen sijainnin vuoksi. Ateriat, siivous, liinavaatteiden ja pyyhkeiden vaihto ja kulutustarvikkeet (esim. pesuaineet) eivät sisälly matkan hintaan. Huoneessa/huoneistossa voi olla parivuode (leveys 120 – 140 cm).Äkkilähdöistä ei myönnetä muita alennuksia.”

Niinettä tuskinpa noilla Finnhatkojen äkkiväärillä on muksuille mitään Bamse-klubeja tarjota.

Ja jos se pienempi napero ei ole ikinä ollut lentokoneessa, niin korvien lukkoon lyöminen ilmanpaineen vaihtelun vuoksi voi saada pikkiksen itkeä vollottamaan korvakivun takia viisi tuntia niistä kuudesta. Kanssamatkustajilla taatusti kiva lento.

Kakkantuoksusta en voi näin etukäteen sanoa tuon taivaallista, ehkä sitä ei ole, mutta jos on, niin taivaallista se ei ainakaan lähettyvillä istuville ole, joten toukan pitäisi paastota ennen matkaa, ja sehän tuskin sopii pikkuherran suunnitelmiin.

Jos nyt alkuunkaan olet edes tosissasi ja väen vängällä aiot lähteä, niin ehdottomasti joku toinen aikuinen mukaan.

Jo se, että ylipäätään kyselet tuollaisia, laittaa minulla hälärit soimaan. Noinko se miehesikin vain antaisi rouvan lähteä äkkilähdöllä pikkuaarteiden kanssa kohti tuntematonta? En oikein jaksa uskoa.

 

  • Tätä vastausta muokkasi 4 vuotta, 3 kuukautta sitten Profiilikuva käyttäjästä arnold malaga arnold malaga.