Vastaa aiheeseen: Miten espanjalaisessa liikenneympyrässä ajetaan?

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä Miten espanjalaisessa liikenneympyrässä ajetaan? Vastaa aiheeseen: Miten espanjalaisessa liikenneympyrässä ajetaan?

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä santiago
santiago Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Maassa maan tavalla ja niin edelleen. Tolla kolmosvaihtoehdolla mä olen ajanut täällä kymmeniä vuosia. Mukaanlukien kaikki Espanjan suurimmat kaupungit ja kymmeniä pienempiä. Mukaanlukien  Espanjan liikenteellinen  keskus  Fuge. Vielä ei ole kolissut, eikä tästä käytännöstä ole tullut isompia traumojakaan. Se vaan on täällä tällä tavalla.  Ongelmahan liikenteessä , kaikkialla, on se että siellä on niin paljon kuljettajia jotka eivät tajua koko jutusta mitään. Eivätkä tule ikinä tajuamaankaan. Ne on juuri ne omasta mielestään parhaat kuskit jotka ihmettelevä miten niin moni muu ajaa koko ajan väärin.

Pikku vihjeenä niille jotka asuvat Espanjassa ja haluavat helpolla ja halvalla laajentaa käsitystään siitä miten monilla eri tavoilla voi autoilla, suosittelen pikku matkaa auton kanssa Marokkoon. Vaikka Casablankaan tai Marrakeshiin.