Vastaa aiheeseen: Miten espanjalaisessa liikenneympyrässä ajetaan?

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä Miten espanjalaisessa liikenneympyrässä ajetaan? Vastaa aiheeseen: Miten espanjalaisessa liikenneympyrässä ajetaan?

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä MiMadrid
MiMadrid Ei kirjautuneena
Liittynyt: 17.04.2008
Kirjoituksia: 4
Vastauksia: 649

Artosalon kokemukset eivät ole Torrevieja-spesifisiä, samat kokemukset ovat kaikkialla Espanjassa. Pitää vain valita seuraavista vaihtoehdoista:

1) ajaa ”oikein” jolloin pellin ruttaantuessa olet voittajien sakissa. Herätät närää suuressa osassa kanssa-autoilijoista päivittäin ja pääset kuuntelemaan torvea ja näkemään käsimerkkejä.

2) ajaa ”väärin” ja pitää huolen siitä että vakuutuksesi on kunnossa. Ajaudut usein vaaratilanteisiin ”oikein” ajavien kanssa.

3) ajaa tilanteen mukaan oikein tai väärin ja samalla yrittää olla kolhimatta kiesiä sekä olla opettamatta muita ajamaan kummallakaan yllämainitulla tavalla.

Itse kuulun ryhmään 3) niin kauan kun ryhmiin 1) and 2) kuuluvia näkyy sankoin joukoin. Mulle kelpaisi hyvin joko 1) tai 2) muttei tämä nykyinen sekamelska. Eikä se oikeassa olo ole maailman paras juttu jos auto on vaikka viikon telakalla.