Vastaa aiheeseen: SE-lehden kirjoitus asuntoauton parkkeeramisesta Fugessa

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä SE-lehden kirjoitus asuntoauton parkkeeramisesta Fugessa Vastaa aiheeseen: SE-lehden kirjoitus asuntoauton parkkeeramisesta Fugessa

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä jerrypuu
jerrypuu Ei kirjautuneena
Liittynyt: 19.12.2010
Kirjoituksia: 9
Vastauksia: 271

Hei Katia,

Googlen kääntäjällä en nyt ainakaan ymmärtänyt miten voin parkeerata feria-alueelle autoni yli 48 tunniksi, jota myöskään oma kokemukseni poliisin kirjoittamasta boletinistä ei tue.

Kuin myöskään tuttavani käynti kaupungintalolla ennen murtoa autoonsa kyselemässä lupaa erikseen autonsa pysäköintiin kaupungin alueella jota hän ei saanut, josta myöskään tuossa käännöksessä ymmärtäneeksi mainittu, ainoasta virallisesta autoparkista feria-alueella ei mainita sanaakaan.

Näin Google tämän kääntää:

”Yritysten täysistunnossa kaupunginvaltuuston kokouksessaan 26. toukokuuta 2014 aluksi hyväksynyt määräyksen säännellä pysäköinti ja yön yli RV, asuntovaunut, asuntoja kaupunkien ajoneuvojen julkisia katuja, säännellään julkisia. Poissaolo ei tuottanut saamiset tai parannusehdotuksia tämän väliaikaisen hyväksymisen on lopullisesti hyväksytty ja julkaistu teksti kokonaisuudessaan sama, seuraavasti:

PYSÄKÖINTI Määräys säätö- ja pysyä Matkailuauton TRAILER, asuntoautot kaupunki- ja LODGE WAY MOBILE

Artikla 1. Tarkoitus

Tämän määräyksen tarkoituksena on hallita ja yön yli pysäköinti asuntoautot, asuntovaunut, matkailuautot ja mobiili suojaa kunnan alueella, jotta voidaan varmistaa henkilöiden turvallisuuden, asianmukainen kierto ja tasapuolinen jakautuminen julkisten puistojen välillä kaikki tienkäyttäjät ja kehittäminen, käyttö ja hyödyntäminen julkisten tilojen.

2 artikla

Hän tullaan rankaisemaan rikkoo kieltoa villi camping Fuengirolan kaupungissa.

3 artikla

Leirintä määritellään asentamalla yhden tai useamman asuntoautot, asuntovaunut, matkailuautot, teltat ja helposti kuljetettavia tai irrotettavia ulkopuolella turisti leireille säännelty lakien ja asetusten vastaavia kohteita. On ymmärrettävissä, retkeily kohteita, jotka ovat helposti kuljetettavia ja on vapautettu perusta.

4 artikla

Pysähtyminen ja pysäköinti kaupunkialueiden tiet RV ja niiden kaltaiset ajoneuvot ovat sallittuja; jos tällainen pysäyttäminen tai pysäköinti ei ole vaarallinen, se on toteutettu lain mukaisesti, ei ole este tai vaaraa liikenteelle ja ajoneuvo on paikallaan tavalla hyväksytty paikka sille.

Katsotaan asuntovaunu pysäköityyn autoon ei retkeily, jos:

1. On vain kosketuksissa maanpinnan läpi pyörät (ei alennettu tukijalat tai muu gadget).

2. Älä ota enemmän tilaa kuin auto asuntovaunu lukittu, eli mitään avoimia ikkunoita (avoimet ikkunat tai utskjutbara voi hyökätä enemmän kuin kehä avaruustekniikka), tuolit, pöydät, laajennettu markiisit, jne.

3. Mitään päästötöntä jonkin pilaavan tai nestettä ei tapahdu, ellei ominaisuudet polttomoottorin kautta pakoputki tai suorittaa epäsosiaalinen ja / tai epäterveellisten elintapojen kuin kaatamalla vettä kadulla .

4. Älä kuulua ääniä.

5 artikla.

Pysäköintiaika samalla tavalla, asuntovaunujen tai asuntovaunujen liitetään omaan vetoautossa on 48 tuntia putkeen, ellei kyseisiin ajoneuvoihin on annettu korkea ja niin todetaan hänen rekisteröintitodistus, kaupungin Fuengirola tai että pysäköinti tapahtuu sen sijaan nimenomaisesti valtuuttaman suostumuksella valtuuston ja merkitty tällaiseen käyttöön. Missään tapauksessa, telttailu on sallittu.

Pysäköinti yli 48 tuntia asetettu, tullaan rankaisemaan ja poistaa nosturilla ja hyvitetään rikosilmoituksen, jossa kirjaa liikaa pysäköinnin ajan.

6 artikla.

Missään tapauksessa pysäköinti Matkailuautot sallittu ilman traktoriin kiinnitettyjä, pidetään tätä käyttäytymistä ilmaiseksi camping.

7 artikla.

Jos mikään esineiden tämän määräyksen ja säännöksiä niiden kehitystä, annetaan toimivaltaisten kunnallisten elinten, katsotaan rikkomisen.

Elin paikallispoliisin on vastuussa noudattamisen valvomiseksi toimituksessa.

8§ Rikkomukset

1. pidetään rikkomukset tämän määräyksen vastaisesti tahansa kieltoja, velvoitteita tai soveltamista.

2. Voiko vähäinen rikkomus. Ylittää aikaa pysäköity säännösten vastaisesti 5 artiklan tähän toimitukseen säätö-.

3. Se on vakava rikkomus. Kieltämättä jättämistä villi camping, määritellään direktiivin 3, 4 ja 6 tämän määräyksen.

4. Se on erittäin vakava. Kieltämättä jättämistä villi camping, siten kuin 3 ja 4 artiklassa, tapahtuu myös, kun asetat off-site tarkoitus tehdä muita huonekaluja kohteen, johon lisätään miehityksen julkisen tilan.

Osa 9. Seuraamukset

Edellä rikkomuksia voidaan korjata yhdellä tai useammalla seuraavista seuraamuksista:

) lievä rikkomus: sakko +300,00-750,00 euroa.

b) vakava rikos: euron sakon 751,00-+1500,00.

c) Erittäin vakava rikkominen: rangaistuksen +1501,00-3000,00 euroa.

Artikla 10. Valmistuminen

Varten rangaistusten määrääminen ja vastaavien arvostavat seuraavissa tapauksissa:

) Intent rikoksentekijän.

b) Yhteistyö rikoksentekijä lopettamaan rikkominen infracto

ra korjaamiseen tai vähentää sen vaikutuksia.

c) määrä, haittaa tai vaaraa kokonaisuus syntyy.

d) Toistuva, komission vuoden kuluessa yhden tai useamman rikoksen.

11 artikla Turvaamistoimenpiteet

1. Jatka nosturi poistaminen ajoneuvon yleisillä teillä, joiden rikos on tehty olosuhteissa kuvattu nykyisessä johtosäännössä.

Seurauksena rikkomisesta, loukkaajan osoittautuu ei asu Espanjan alueella, varaus upseeri, joka sijoittuu sakon määrää eikä talletetun summan tai vakuuden veron maksamisesta asianmukaisella tavalla, antaa liikkumattomuus ja ajoneuvon varastointiin.

2. Tapauksissa, joissa leireillä on sattunut teltan tai muun helposti kuljetettavia tai irrotettavissa samanlaisia ​​kohteita, siirry välittömästi pois näistä nopeutetussa jättää julkisen tilan käytössä

12 artikla Vastuu

Vastuu säännösten vastaisesti tämän määräyksen on sillä omistajan perävaunun, asuntovaunun tai auton auto huoneisto hän on syyllistynyt rikokseen tai rikkoneen henkilön aiheuttaen ylimääräistä pysäköinti ja ilmainen camping.

Kumotaan säännös

Tultua voimaan olevat määräykset on kumottu osassa 102A sääntelyn säännöissä miehityksen yleisillä teillä.

Mikä on julkistettu määriteltyjä tarkoituksia varten 70 artiklassa LRBRL.

Tätä sopimusta vastaan ​​voidaan nostaa tuomioistuinmenettelyjä (ennen Division of hallintoriita-asia on Superior Court of Justice Andalusian, Malaga-pohjainen) kahden kuukauden kuluessa laskettuna, jona se julkaistaan tämän tiedonannon mukaisesti määräysten 46 artiklan lain 29/1998 13. heinäkuuta ja hallintotuomioistuimissa.

Fuengirola 25. heinäkuuta 2014.

Pormestari-puheenjohtaja, allekirjoitettu: Esperanza Ona Sevillassa.

9 5 8 7/1 4”

Edelleen mieltä että SE-lehden faktat on kirjoitettu ymmärtämättä mitä kirjoittaa, ja lisäämällä siihen ihan omiaan, vaikka osaan hyvin vähäisesti espanjan kieltä, tuossa lainauksessa ei ollut sanaa feria, eikä myöskään mainintaa luvallisesta parkkeeramisesta ko. paikassa yli 48 tuntia.

Ehkä olen väärässä, tai Googlen kääntäjä.