Vastaa aiheeseen: Ratsastus??

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Harrastukset Ratsastus?? Vastaa aiheeseen: Ratsastus??

LINKKI

Saaruska68
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 10.10.2012
Kirjoituksia: 0
Vastauksia: 2

Antonion tallista on kokemusta kuudelta käyntikerralta Acebedossa ja lisäksi useammasta kouluratsastusklinikasta Suomessa. Antonio on valmentanut meillä täällä Haminassa ja sen lisäksi ainakin Porvoossa ja Sipoossa. Valmennukset ovat ihan loistavia! Myös hevoset Espanjassa upeita ja hyvinhoidettuja! Niitä on tällä hetkellä n. 20.

Suomen Iberianhevosyhdistys r.y:n edustaja tuolla vähän turhaan yrittää ilmeisesti ajaa omaa etuaan, koska hänen yhteistyönsä Antonion kanssa päättyi. Syitä en halua kommentoida, mutta kirjoittaja voisi ehkä miettiä myös omaa osuuttaan asioissa.

Antonio puhuu nykyään hyvää englantia (seurustelee brittitytön kanssa), mutta lisäksi hänellä on käytössään kaksi aivan loistavaa tulkkia jos opetuksen haluaa suomenkielellä. Ainakin toinen näistä tulkeista kilpailee itse omalla hevosellaan Espanjassa. Kerran kuukaudessa tallilla järjestetään kouluratsastuskilpailut, jotka ovat samalla sosiaalinen tapahtuma. Vieraat viihtyvät ja seurustelevat keskenään ja talli tarjoaa herkullista paellaa. Tallin yhteydessä on pieni ravintola, jonka pihalla on mielyttävä istuskella ja nauttia virvokkeita ratsastuksen jälkeen.

Minulla on kokemusta monesta ratsastuksenopettajasta Espanjassa ja pidän Antonioa poikkeuksellisen hyvänä. Yhdellä matkalla oli mukana ystävättäreni ja olemme kovin eritasoisia ratsastajia, mutta halusimme ajankäytöllisistä syistä ratsastaa samalla tunnilla. Antonio osasi antaa meille molemmille juuri omaan taitotasoomme sopivat tehtävät.

Nykyään Antoniolla on myös maastoretket mahdollisia. En ole vielä kokeillut, mutta seuraavalla kerralla ajattelin kokeilla! Suosittelen paikkaa lämpimästi. Antonion opetukseen voi tutustua myös Suomessa 20. – 24.8., jolloin on klinikat ainakin Haminassa ja Porvoossa. Olen kuullut, että myös Ypäjän klinikka on suunnitteilla, mutta siitä en tiedä sen tarkemmin.