Vastaa aiheeseen: Suomen viranomaiset toimivat

Uusimmat Keskustelu Opiskelu, työnteko ja yrittäminen Yrittäjänurkka Suomen viranomaiset toimivat Vastaa aiheeseen: Suomen viranomaiset toimivat

LINKKI

Kukkulankuningas
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 03.09.2013
Kirjoituksia: 27
Vastauksia: 119

Hyvä Jade Torremolinos, aloittamasi keskustelu nettiliittymistä oli asiallinen ja sai asiallisia kommentteja. Siinä kohtaa kun alat kiroilla ja haukkua maata, jonka tuilla elät, nousee minun tuuheat selkäkarvani pystyyn. Et voi sietää suomalaisia. Vaikka kuinka haluaisit, et ole eikä sinusta koskaan tule intialaista. Olet ja pystyt suomalaisena. Kestä se. Sinun ei  tarvitse keskustella kanssani. Tiedän jo vastaukset. Suomalaisten verovaroin saat suorittaa tutkintosi ”ilmaiseksi” loppuun ja ei, et aio maksaa veroja korubisneksistäsi. Vihaat suomalaisia etkä halua lähellekään heitä. Miksi ihmeessä  valitsit Torremolinoksen (suomalaisten suosikin) ja kyselet suomalaisen asiakaspalvelun perään nettiliittymäkaupoillesi, kun haluat niin karttaa suomalaisia.

En toivo sinulle pahaa vaan ehdottomasti paljon hyvää. Pidän siitä, että sinulla on suunta, unelmia ja ennen kaikkea rohkeutta toteuttaa ne! Onnea matkaan kommenteistani huolimatta Jade Torremolinos!