Vastaa aiheeseen: Suomen viranomaiset toimivat

Uusimmat Keskustelu Opiskelu, työnteko ja yrittäminen Yrittäjänurkka Suomen viranomaiset toimivat Vastaa aiheeseen: Suomen viranomaiset toimivat

LINKKI

Kukkulankuningas
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 03.09.2013
Kirjoituksia: 27
Vastauksia: 119

Se on hienoa se kun yritetään.

Kojo kirjoitti: ”ilmaisen opiskelun ja opintotuen nuorisolle, pitkän työttömyyskorvauksen, tarvittaessa asumistuen ja viime hätään toimeentulotuen. Olen kuullut, että on olemassa jopa jonkinlainen takuueläke niille, joiden työvuosien mukainen eläke jäisi kovin pieneksi.”
Jade kirjoitti: ”No me täällä emme ole enää lapsia joten tämä alku ei koske meistä ketään..” missäs maksullisessa yksityiskoulussa suorittelet sitä kultasepäntutkintoa valmiiksi? Intiassako? Kyllä siellä Keralassakin elämä maksaa. Onneksi sinulla on Suomesta saatu ”takuu eläke”. Sillä sitten porskutat Intiassa. Siellä eläkkeelläsi elää luksuselämää. Asumistukiakin nostat. Onko aivan pakko asua Helsingissä? Jossain muualla asumistuki riittäisi hyvin vuokranmaksun kaveriksi omille varoille.

Mielenkiinnosta kyselen, että oletko Jade ajatellut oikein perustaa yrityksen tänne Espanjaan ja maksaa ihan veroja myymistäsi koruista? Tuskin oli suunnitelmissa.