Vastaa aiheeseen: Suomen viranomaiset toimivat

Uusimmat Keskustelu Opiskelu, työnteko ja yrittäminen Yrittäjänurkka Suomen viranomaiset toimivat Vastaa aiheeseen: Suomen viranomaiset toimivat

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Tsori vaan Masa. Mutta jotkut pitää pyöräilykypärän käytöstä, talvinopeuksista lumettomana talvena, Alkon, Tullin, ja Poliisin tarkkaakin tarkemmasta autojen ja tupakan , alkoholin ja ajonopeuksien valvonnasta. Toiset epäsosiaaliset ja omaa parastaan ymmärtämättömät idiootit eivät. Kunnon virkamies tekee tietysti juuri niitä virkaliikkeitä joita esivalta , tahtoo sanoa eduskunta , suuressa viisaudessaan tahtoo valvottavan. Varmaan nautittavaa ja antavaa työtä? Onneksi keskiluokka, joka käy töissä, maksaa veroja, omistaa jotain, jota voidaan sitten vähän verottaa, on kohta Suomessa katoava kansanosa. Viisaammat ovat jo huomanneet taikaseinän kiistattomat edut . Kohta on kyllä valvottavia , mutta siitä voi mennä hauskuus kun taikaseinäväelle on vaikea keksiä sanktioita.

Onhan siellä vielä sentään ehkä hieman toivoa jäljellä.  Kaikenkattava valvonta ei onneksi koske eu:n vapaata liikkumista. Rajat ovat rikollisille ja parasiiteille auki taivasta myöten. Ehkä , mutta luultavasti ei, tämä ihana vapaus joskus ulottuisi laajemmin tavalliseen normisuomalaiseen asti.

Sekin päivä kyllä vielä koittaa kun kadulla kävelemiseen tarvitaan kävelykypärä. Siinä on vaara. Pisti silmään muutama aika sitten uutinen miten lasten leikkipuistoja piti purkaa koska siellä kasvoi vaarallisia , lapsien henkeä ja terveyttä uhkaavia kasveja. Olisivatko olleet ihan ruusuja. Joka tapauksessa jotain piikikästä lajia . Onneksi pääsin pois niinkin vaarallisesta maasta kuin Suomi. Ja sain jo ja ehkä saan vielä lisääkin turvallisia eläkepäiviä täällä kehitysmaa Espanjassa.