Vastaa aiheeseen: Muutto fuengirolaan/mijas

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä Muutto fuengirolaan/mijas Vastaa aiheeseen: Muutto fuengirolaan/mijas

LINKKI

Tarmo
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 25.06.2014
Kirjoituksia: 12
Vastauksia: 298

En todellakaan väittänyt, että pienen lapsen pitäisi saada päättää, millaiseen kouluun menee. Vanhempien asiahan se tietysti on. Mutta vanhempien täytyy päätöksessään miettiä asiaa tarkoin lapsen ja hänen tulevaisuutensa kannalta, eikä vain ajatella sitä, mikä vaihtoehto on itselle helpoin ja halvin. Espanjalaisessa koulussa koulutetaan perusespanjalaisia, joilla ei ole minkäänlaisia kansainvälisiä kontakteja tai edes valmiuksia niihin. Ja kuten sanoin, niitä täällä kyllä riittää.

Kun avaaja on tänne muuttamassa aivan kylmiltään, on aina olemassa se mahdollisuus, että päätökset perutaan ja palataan takaisin Suomen sosiaaliturvaan velkojen vanhennuttua. Jos lapsi silloin on suomalaisen koulun systeemeissä samalla viivalla suomalaisten luokkatoveriensa kanssa, jäävät vahingot pieniksi. Sitäpaitsi on moneen kertaan todettu, että lapsi oppii täkäläisessä kielikylvyssä espanjankielen täysin parissa vuodessa (samaa ei voi sanoa vanhemmistaan…).