Vastaa aiheeseen: Haaveena häät Fuengirolan alueella

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Muut aktiviteetit ja tapahtumat Haaveena häät Fuengirolan alueella Vastaa aiheeseen: Haaveena häät Fuengirolan alueella

LINKKI

mela
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.07.2006
Kirjoituksia: 23
Vastauksia: 195

Moi

En tiedä tuleeko suomipappi mihin tahansa, mutta oma kokemukseni on että aurinkorannikon suomalainen kirkko on yleensä ollut hyvin myötämielinen tämän tyyppisiin asioihin. Oman lapseni ristiäiset vietetiin ravintolassa ja tilaisuus oli hyvä, herttainen ja mielenkiintoinen.

Tässä yhteystiedot kirkkoon: http://www.suomenkirkkoespanjassa.net/yhteystiedot/

Oman lapseni kastoi Kaisa pappi joka on muuten kiva ja muutenkin välittävä henkilö aurinkorannikolla.

Hää ja juhlapaikkoja on monia missä tilaisuuden voi järjestää. Mikäli se tehdään rannalla niin suosittelen Sohailin linnan vieressä olevia veneitä (grillaus alue )sillä silloin luvat ainakin on kunnossa. Myös Seurakunta koti tai esim Hotelli nuriasolin yhteydessä oleva isohko ravintola voidaan laittaa juhlapaikaksi. Silloin juhlaväki voisi samalla majoittua em. huoneistohotellissa.

Mikäli ette ole niin kirkollinen niin espanjan lain edessä vihkiminen (siviili) voi suorittaa kaupungin erikseen siihen oikeutettu henkilö. Muistaakseni kaupungin valtuutettulla Katialla on vihkimisoikeudet.

Itse edustan em. Ravintola Uusi Reflaa sekä Bar & Restaurante nurisolia. sekä Nuraisol – Lomaasunto.net palvelua. Mikäli kiinostaa niin ota yhteyttä.

Marko

info@lomaasunto.net

Puh: +34 696 775 671

  • Tätä vastausta muokkasi 7 vuotta, 1 kuukausi sitten mela.
  • Tätä vastausta muokkasi 7 vuotta, 1 kuukausi sitten mela.