Vastaa aiheeseen: Muutto fuengirolaan/mijas

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä Muutto fuengirolaan/mijas Vastaa aiheeseen: Muutto fuengirolaan/mijas

LINKKI

Soile
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 28.05.2013
Kirjoituksia: 19
Vastauksia: 64

”Hyvä” palkka on Espanjassa noin 1000 euroa/kk ja sen summan eteen saa raataa aika pitkää päivää. Asuminen voi olla suht halpaa. Jo 600 eurolla saa hyväkuntoisen kalustetun asunnon.

Jos täällä tulee joku työpaikka auki, on sitä yleensä hakemassa vähintään 50 ihmistä (siis mainitsemasi alat ja jossa espanjan kieltä ei vaadita osattavan). Jos osaisitte puhua espanjaa, voisi olla paremmat mahdollisuudet saada töitä. Ei hyvät, mutta paremmat. Eli hyvällä tuurilla tienaisitte miehesi kanssa yhteensä  2000 euroa/kk. Miinustatte siitä sitten elämiskustannukset,vuokran, veden, sähköt, autovakuutukset, bensat, lasten koulumaksut jne. niin ei siitä mitään jää käteen. Kannattaisi kerätä ensin vähän matkakassaa, ja sitten tulla kyselemään kun muutto on realisitinen.

Ajatuksenne muutosta taitaa olla vasta haaveilun tasolla. Kirjoitit heti alkuun, että ellei meidän Rekku pääse maahan, ni mä en tuu enkä mä ala.

Näistä kommenteista ei kannata hermostua. Ajattele palstaa, jossa Suomessa asuvilta kyseltäisiin Suomeen muutosta. Mielipiteitä maasta ja maan tavoista olisi varmasti myös monia.