Vastaa aiheeseen: Blogi yrittäjyydestä

Uusimmat Keskustelu Opiskelu, työnteko ja yrittäminen Yrittäjänurkka Blogi yrittäjyydestä Vastaa aiheeseen: Blogi yrittäjyydestä

LINKKI

sinnittelijä
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 29.04.2014
Kirjoituksia: 9
Vastauksia: 209

Oikoluvulla tarkoitan ihan selkeiden huolimattomuusvirheiden korjausta, en tekstin tyyliä. Viimeisimmässä kirjoituksessa niitä bongasin, esim. Työnkijöiden pitämissen.

Josmyy palveluita, joissa kirjoittaminen on olennainen osa kokonaisuutta, pitää olla erityisen tarkkana julkaisemansa tekstin suhteen. No, tällaisilla foorumeilla ei tartte olla niin pilkuntarkka. En tunne

Espanjan autonomojen tarkkoja käytäntöjä, mutta on melko turvallista olettaa, että vain liiketoiminnan kulut ovat vähennyskelpoisia. Kotitoimistoissa tämä tarkoittaa jotain osaa asumiskuluista, yleensä lasketaan esim kotitoimiston pinta-alan perusteella. Elinkustannukset maksetaan verotetuilla tuloilla.

Tuosta hinnasta. Perspektiivini on ihmisen, joka on tarjonnut yrityksille etäpalveluita lähes 20 vuoden ajan. Tuolla hinnalla voi toki elää, jos on riittävästi laskutettavia tunteja, mutta harva pääsee yli 30 viikkotuntiin. Noilla kansainvälisillä freelancersaiteilla on ihan älytön hintamilpailu, siihen ei kannattaisi läbteä mukaan. Koska tarjoat palveluitasi etänä, asiakkaasi voivat olla missä vain. Sinuna keskittyisin Suomen markkinoihin.

 

Mustaon hienoa, että vielä uskalletaan yrittää ja hypätä tuntemattomaan. Koita kuitenkin ottaa neuvot ja asiallinen kritiikkikin ajatuksella vastaan.