Vastaa aiheeseen: Blogi yrittäjyydestä

Uusimmat Keskustelu Opiskelu, työnteko ja yrittäminen Yrittäjänurkka Blogi yrittäjyydestä Vastaa aiheeseen: Blogi yrittäjyydestä

LINKKI

Los Knots
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 15.09.2013
Kirjoituksia: 4
Vastauksia: 107

Mielestäni, Polla, tekstisi oli ihan mallikasta, joskin hyvin pintaraapaistua ja flow-henkistä. Kunnes joku kritisoi oikeinkirjoitustasi, jota heti kärkkäästi lähdit selittelemään ja ihan uudella blogikirjoituksella. Lisäksi näytät ne kritiikin kohteena olleet tekstit kuitenkin korjanneen, kun ei ainakaan omiin silmiini osu.

Joskus on hyvä miettiä kahdesti, ennenkuin tunnekuohussa kirjoittaa vastauksia ja toisinaan parempi olla kokonaan vastaamatta. Säilyttää oma arvokkuutensa sen sijaan, että tekeekin itsestä narrin. Luottaa siihen, että lukijat ovat tarpeeksi älykkäitä ohittamaan ne tarpeettomat tai asiattomat kommentit.

Kaikesta on äkkiä pääteltävissä, että olet nuori tarmokas wannabee-yrittäjä, mutta älä sorru kuvittelemaan kaiken olevan aina rahasta kiinni. Hyvä henkilökunta on arvokas muutenkin kuin pelkästään palkkakustannuksissa mitaten.

Luuletko todella, että Microsoftin kaltainen yritys lakkauttaisi toimipisteensä Suomessa vain kustannusten ja verotuksen vuoksi, kun siitä niin varmasti kirjoitat? Analyysisi on puhtaasti omaa spekulointiasi ja väärä. Microsoftilla on Nokia-kaupan jäljiltä merkittävästi päällekkäisyyksiä henkilöstössä, sekä heidän strategiaan täysin sopimattomia toimipisteitä, kuten esim. halpapuhelinmallien ohjelmistokehitysyksikkö Oulussa.
Tuliko nämä irtisanomiset jotenkin yllätyksenä ihmisille muka?

Jokatapauksessa, tsemppiä yrittäjyydellesi, tervetuloa Espanjaan ja toivottavasti viihdyt sekä pärjäät täällä. Mikäli jaksat blogiasi kirjoittaa, niin on mielenkiintoista nähdä minkälaista tekstiä suollat sitten, kun pääset tänne tosihommiin. Mutta jotta se pysyisi mielenkiintoisena, täytyy sinun myös pureutua asioihin vähän syvemmälle. Espanjaan muuttavan aloittelevan yrittäjän kun täytyy ottaa paljon enemmänkin asioita huomioon kuin passin uusiminen, bonuskorttien sulkeminen, verotus ja reseptilääkkeet. Ja vastalauseeseen valmiiksi vastaten, vaikka kirjoitat mainitsevasi ”asioita, joita ei välttämättä tule ajatelleeksi”, on silti parempi kirjoittaa todellisista valmisteluista kuin asioita sieltä sun täältä. Silloin olisit todellisuudessa hyödyksi henkilölle, joka suunnittelee samanlaista loikkausta.

Muista, että sinnikkyys ja tietynasteinen periksiantamattomuus ovat hyveitä, mutta salli myös kehittävä kritiikki ja myönnä reilusti omat virheesi.

  • Tätä vastausta muokkasi 7 vuotta, 2 kuukautta sitten Los Knots.