Vastaa aiheeseen: Vaikuttaakohan Ukrainan lentoturma matkailun siirtymiseen Espanjan suuntaan

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma Vaikuttaakohan Ukrainan lentoturma matkailun siirtymiseen Espanjan suuntaan Vastaa aiheeseen: Vaikuttaakohan Ukrainan lentoturma matkailun siirtymiseen Espanjan suuntaan

LINKKI

holahola
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 11.09.2012
Kirjoituksia: 47
Vastauksia: 57

Mutta jos ajatellaan, että tuollainen temppu on lasten leikkiä, kuten asiantuntija kertoo, ja terroristien tiedetään pyrkivän saamaan huomiota vaikka siviilejä vahingoittamalla, kuten Moskovan teatterissa, niin kuka hullu uskaltaa enää lentää sellaisten maiden yllä, joissa terroristeilla on käytössään 10 kilometriin yltäviä ilmatorjuntaohjuksia.

Mieluummin lentelen Euroopan yli Espanjaan kuin noiden hulttiomaiden yli Turkkiin ja Kreikkaan. Nyt kun tuo on hyväksi todettu keino, niin miksei noita tapauksia tulisi lisää. Villitys alkaa levitä sekopäiden piirissä kuin kouluampumiset.

Ei muuta kuin lisää kerosiiniä tankkiin ja koukkaa turvallisten alueiden kautta, jos väkisin haluaa Kreikkaan ja Turkkiin päästä. Ylimääräinen iltarukous sitten, jos ihan Thaimaaseen asti pitää vielä lähteä.