Vastaa aiheeseen: Mitä Espanjasta kannattaa viedä Suomeen?

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Mitä Espanjasta kannattaa viedä Suomeen? Vastaa aiheeseen: Mitä Espanjasta kannattaa viedä Suomeen?

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Kyllä mä vaan sain Panacodia vastaavaa mömmöä meidän Farmaciasta ihan kauniisti myyjältä pyytämällä. Samat aineet kuin Panacodissa Suomessa, suhteet vähän eri.

Mutta pääasiaan eli viinoihin/viineihin. Turhaan espanjanmies haet Alkon listoilta vastaavia viinejä kuin Mercadonasta tai Lidlistä. Pelkästään Espanjassa on tuhansia isompia ja pienempiä ja vielä pienempiä viinitaloja. Näistä pienimmistä ei tiedetä kaupoissa mitään, myynti lienee enemmän paikallista . Mutta onhan hintasuhteet sentään tiedossa. Joku suomenvieras kertoi , että alle kuuden egen ei Alkossa ole viinejä myynnissä. Tyytyväisyys lienee taattu kun tekee vähän matematiikan kotiläksyjä ja laskee vaikka 20 viinilaatikon hinnan täällä, 120 pulloa x 1€= 120€. Suomessa minimissään 120x 6=720€. Hymy vain levenee jos arvioi flindan hinnaksi Suomessa 10€. Se tekisi 1200€. Ja 20 viinilaatikkoa nyt menee minkälaisen kotteron takakonttiin tahansa.

Mitä tästä opimme? Emme ehkä mitään, mutta voimme tietysti epäillä , ainakin varovaisesti, että suomalaisia jotenkin kusetetaan mennen tullen tässäkin asiassa.