Vastaa aiheeseen: Suositelkaa laadukasta, mutta edullista espanjalaista viiniä?

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Ruoka ja viini Suositelkaa laadukasta, mutta edullista espanjalaista viiniä? Vastaa aiheeseen: Suositelkaa laadukasta, mutta edullista espanjalaista viiniä?

LINKKI

Espanjamies
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.06.2014
Kirjoituksia: 5
Vastauksia: 19

Nyt puhuu Tarmo asiaa! Juuri tuollaista kunnon taisteluhenkeä olen tässä hakenut. Niitähän saa vielä tosi kätevästi pakattua. Kauankohan säilyvät…niissä ei taida mennä ihan niin, että kun 30 vuoden päästä pojanpoika löytää niitä kellarista, niin olisivat silloin arvossa arvaamattomassa 🙂 Tarviipa kyllä käydä ostamassa yksi pahvitölkki maistiaiseksi.

Karahvia ovelampi veto on kaataa sitä tyhjään arvoviini pulloon. Vaatii kyllä kertaluontoisen investoinnin johonkin muutaman kympin pulloon, mutta sen jälkeen vuosikausien hyöty kaatamalla tuota pahvitölkkiviiniä sisään. Sitähän voi tavallaan suoraan laskea silloin säästöksi monta kymppiä per pullo, mitä menee täydestä.

Pintora: mahtaisiko parsa jaksaa matkan Suomeen ja kuinka pian pitäisi siellä syödä, ettei pilaannu. Jos esim. kuution verran veisin sitä parsaa omiin tarpeisiini, niin saattaisi puskea korvista ulos muutaman päivän jälkeen.