Vastaa aiheeseen: Ei pitäisi valittaa…mutta…valitan…vaikka sitten säästä

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä Ei pitäisi valittaa…mutta…valitan…vaikka sitten säästä Vastaa aiheeseen: Ei pitäisi valittaa…mutta…valitan…vaikka sitten säästä

LINKKI

Rekki
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.01.2013
Kirjoituksia: 4
Vastauksia: 160

Voi sinua. Kuumaakin on ollut ja jännittääkin sinua. rauhoitu, ja ajele avo?Audilla ja ihaile kaunista Eurooppaa. Aja kuitenkin nopeasti Saksan läpi, se oli ikävä maa, paljon oli pilviä, jopa satoikin, vanhoja asuntoja. Siellä ei taida olla ollenkaan ydinvoimaloita, joka paikassa näytti olevan vain noita tuulimyllyjä?  Rypsiä ne sakemannit taitaa käyttää, ei ne maksa kalliita oliiviöljyjä. Tai ehkä niiden potkupalloilijatkin ovat niin liukkaita, kun kuulemma  voittivat jonkin pelinkin.

Onneksi tulin Suomeen toukokuun nurkilla ja heti sain tuntea Costa Blancan tammi-helmikuun ”lämmön” ulkonakin aina heinäkuun alkuun. Vain Espanjan talvi erosi, satoi joka päivä, useimmin myös yöllä 🙂 valoa sentään oli jo Suomessakin ja sisällä oli aina tasainen, itse valittu +23 astetta ilman kosteutta.

Nyt on jo toinen viikko olla mukavaa ihmisen elää, sopiva ilmasto, ehkä jopa vielä pari, kolmekin viikkoa. Saas nähdä sitten millainen on elokuu. Syyskuun lopussa starttaan taas päähenkilön määräyksestä vanhan Sonatan henkiin (jos toimii) ja sydän pamppaillen kohta kylmää, paleltavaa talvi-Espanjaa.
Määräys on vielä, että baskimaata mennessään katselemaan. Vähän jo pelotaaa. onkos se samanlainen alue Espanjassa, niinkuin Ukrainan itäpää. Neuv.. eiku Venäjän rajoilla?

20140503-_MG_705320140503-_MG_711420140503-_MG_7118

 

 

 

  • Tätä vastausta muokkasi 7 vuotta, 2 kuukautta sitten Rekki.