Vastaa aiheeseen: Mitä Espanjasta kannattaa viedä Suomeen?

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Mitä Espanjasta kannattaa viedä Suomeen? Vastaa aiheeseen: Mitä Espanjasta kannattaa viedä Suomeen?

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Kun täällä näkyy olevan pelkkiä amatöörejä asialla, niin olisiko apteekista vapaasti ostettava pirtu , 96%, mitään.  Alan miehet ovat tietäneet tämän nautintoaineen loistavat hinta -prosenttisuhteet jo kymmeniä vuosia. Ja mikäs sitä asiaa olisi muuttanut.

Ja eihän noissa euron viineissäkään ole huono suhde Suomen hintoihin verrattuna. Ja bissessäkin hintaero on moninkertainen. Tossa juuri , taisi olla Eroski, myi bisseä 18c / purkki. Nämähän ovat tietysti amatöörijuomia. Eli anteeksi jos loukkaan jonkun ammattiylpeyttä.

Vielä paremmaksi voi laittaa jos koukkaa Andorran kautta. Siellä halvimmat , tosin kauhean makuiset, brandyt maksavat parista eurosta ylöspäin / kolmenvartin pullo. Mutta näissä kuvioissahan laatu eli maku ei saisi koskaan olla etusijalla. Halpa hinta on se juttu. Ja hyvältähän se ainakin tuntuu, jos ei maistuisikaan , kun talvi-iltana kippaa kotitakan ääressä näitä mainioita ja edullisia juomia.