Vastaa aiheeseen: Onko kukaan varannut matkaa Snowbirdin kautta?

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Hintatasot Onko kukaan varannut matkaa Snowbirdin kautta? Vastaa aiheeseen: Onko kukaan varannut matkaa Snowbirdin kautta?

LINKKI

mañana mañana
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 04.06.2013
Kirjoituksia: 30
Vastauksia: 188

Voisikohan systeemi toimia käänteisesti?¿ Edestakaisen matkan hinta Helsinki – Malaga – Helsinki olisi 300 euroa. Karsimalla palveluita saisit hintaa halvemmaksi. Jos et ota lennolle matkalaukkua, vähenee hinta 40 eurolla, jos sinulla ei ole edes käsimatkatavaraa, tippuu hinta edelleen 20 euroa. Jos et aio syödä etkä juoda ”ilmaisia juomia ja ruokia” tipahtaa hinta 10 eurolla. Lennolla näytetään elokuva, mutta et halua kuulokkeita, hinta halpenee taas 10 eurolla. Jos jaat lentoyhtiön linkin facebook -sivuillasi ja lähetät lentoyhtiön tarjousviestin sähöpostitse kymmenelle kaverillesi, putoaa hinnasta vielä 20 euroa. 😉

Näin pääsisit koneeseen 100 euroa halvemmalla kuin ne muut, jotka haluavat ”mukavuuksia” koneessa ja olla mainostamatta kyseistä lentoyhtiötä ystävilleen. Nerokas idea. Tarttukaahan lentoyhtiöt nyt ihmeessä tähän loistavaan  ideaani!

Ryanair houkuttelee halvoilla ”lähtöhinnoilla” mutta lopulta polttoainemaksuineen ja laukkuineen hinta lähenee normiyhtiöiden hintoja ja lipunostosta jää kelju maku suuhun.

Lentolipun hinnan höylääminen kalliimmasta halvempaan voisi tuntua kivalta vaihtelulta.