Vastaa aiheeseen: Onko kukaan varannut matkaa Snowbirdin kautta?

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Hintatasot Onko kukaan varannut matkaa Snowbirdin kautta? Vastaa aiheeseen: Onko kukaan varannut matkaa Snowbirdin kautta?

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Finnairin hyvä brändi??, tässäkö päivän tsoukki? Huomattavan paljon teknisiä ongelmia, joista johtuvia myöhästymisiä nykyään  paljon. Johtuisiko huoltotoiminnan ulkoistamisesta? Hinnat eivät ainakaan halvemmat kuin kilpailijoilla. Jos olisin sovinisti ihmettelisin miksi ne lentoemännät joita ei vielä ole ulkoistettu, ovat vanhoja ,kärttyisiä , rumia muinaisjäännöksiä. Jotka istuvat verhojen takana galleyssä juoruilemassa kun muiden yhtiöiden emot tarjoilevat juomia.  Yleisesti ainakin ns.karjalennoilla palvelun taso oikeasti huono. Finnairilla menee hyvin vain pomoilla joille riittää vielä toistaiseksi bonuksia.

Snowbirdin koneethan tulevat olemaan liisattuja , niin kuin ne olivat Airfinlandiallakin. Laadulla ja hinnalla kaikessa vapaassa liiketoiminnassa kilpaillaan. Jos nämä tulevat olemaan kunnossa , niin miksei Snowbird menestyisi? Kysyntää kyllä Espanja -Suomi välillä nykyään riittää.