Vastaa aiheeseen: Onko kukaan varannut matkaa Snowbirdin kautta?

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Hintatasot Onko kukaan varannut matkaa Snowbirdin kautta? Vastaa aiheeseen: Onko kukaan varannut matkaa Snowbirdin kautta?

LINKKI

mañana mañana
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 04.06.2013
Kirjoituksia: 30
Vastauksia: 188

Hyvillä koneilla Snowbird lentää. Innolla odotan Helsinki – Malaga -reitin avautumista! Hyvät lentoajat, paremmat kuin finskillä! 🙂

Jos olisin Snowbird, lähtisin hakemaan ihan uutta kulmaa. En tiedä miten he ovat aikoneet erottua vai haluavatko edes erottua. On varmasti aika haastavaa hypätä  mukaan kilpailuun nobodynä ja tarjota lentoja Finnairin hinnoin. Toki Finnair on saanut aika pahasti siipeensä tässä viime aikoina, mutta brändinä Finnair on edelleen loistava.

Jos olisin Snowbird, hakisin uutta kulmaa tarjoamalla jotain erilaista ja uutta. Lennoilla lämmin luomuruoka. Lennolla näytettäisiin aina joku uusi elokuva. Ottasin mallia Virgin Atlanticilta. Tarjoaisin jotain spesiaalia, kaikille luksusta koneessa esim. shampanjaa ja mansikoita! 😉 Jotain parempaa kuin kilpailijoilla. Nettiyhteys niin kuin Norwegianilla, mutta lämmin ateria ja uudet elokuvat samaan pakettiin. Tarjoaisin enemmän kiloja ruumaan/matkustaja/lento.  Mielenkiinnolla seuraan snowbirdin kehitystä.