Vastaa aiheeseen: Muuttokuorma Espanjasta Suomeen

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Hintatasot Muuttokuorma Espanjasta Suomeen Vastaa aiheeseen: Muuttokuorma Espanjasta Suomeen

LINKKI

Loikkari
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 10.04.2013
Kirjoituksia: 8
Vastauksia: 235

Mahtavaa, että nämä logistiikan ongelmat tuottavuudesta ratkeaa näin helposti, täällä ORG:n palstalla. Onnettomia yrittäjiä jokainen näistä nykyisistä toimivista yrittäjistä, kun eivät saa juttua kannattamaan. Itsekin heitin pois juuri kanttamattomuuden takia, työtä sai tahkota yötä päivää ja saanut kuin rupia persiisiin.  Espanjalaisen käyttäminen voi olla ihan hyvä idea, eipähän ole Suomalainen joka joutuu paluumuuttajan kuorman kustantamaan kotimaahan.

Mutta kaipa siitä jotain todella tienaakin, tuosta Suomi-Espanja-Suomi ajelusta kun niinkin montaa virmaa sitä enempi tai vähempi vakituiseen kulkee jopa viikottain. Vai viiniäkö ne jokainen roudaa paluukuormassa? Siinä lisä vinkkinä katetta nostamaan, ostaa 0,60 € punkkua ja valkkaria puoli tavaratilaa täyteen ja myy Suomessa niin avot, voi sitten lomailla Espanjassa Aurinkorannikolla raskaitten töitten lomassa.  Kyllä niitä C kortilla saa ajella niin kauan kuin se on vain auto jossa kiinteä tavarankuljetus tila esim nk. kaappi, mutta heti jos on irroitettava lisälaite niin pitää olla enempi kirjaimia siinä kupongissa. Sanotaanko näin että se tavaralle tarkoitettu tila ei liiku itsekseen vaan tarvii vetoauton siihen eteen niin on muusta kuin kuorma-autosta kyse. Johan te ymmärsitte, eikös?

Mutta totta puhuessa en kolmen tonnin kuorma-autolla kyllä uskaltaisi lähteä ajamaan n 4000 km läpi Euroopan, en yrittäjänä enkä työntekijänä. Meneehän se tietty jos jännitystä haluaa elämäänsä, onko jarruja kun ajelee Pyreeneiltä alaspäin, riittääkö veto ylösajettaessa, kestääkö se ja tämä. Mutta saattaa tietysti saada ihan kelpo pelinkin, nehän myyvät aina ne varikon parhaiten toimivat vehkeet yksityisille, sehän on jo selvää, vaimon äitin vain sunnuntaisin kirkkomatkoilla käyttämän pelin, vai mitä, jos henkilöautoihin vertaisin? Kaikista parasta on tämä mikä mulla on nyt tilanteena. Kaikki omaisuus mahtuu näihin neljään matka-askiin joista kahta varastoin kaverin luona kun olen pois paikalta, muu roina on vintin varastossa toistaiseksi, mutta kai senkin kohta roudaan kaatikselle tai kierrätykseen. Huoleton mies on hevoseton mies.