300ekee asunto

LINKKI

finnfuerte
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 28.10.2006
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 97

moi no ainoo paikka aurinkorannikolla mistä saa 300 ekeen rannalta asunnon on mun tietääkseni torrox costa ja siellä laguna beach alue asuntoja vuokraa cesa immobiliria. olen asunnut siellä 3v sitten talven . se on aika tuulinen paikka mutta asunnot on rantahiekalla ja alueelta löytyy pieni katettu ja lämmitetty uimaallas . torroxilla on paljon sakuja jos haluaa miinuksia hakea.
siittä on noin 9km nerjaan missä on hienot maisemat ja rannat.
15km malagaan päin on iso ja hieno kauppakeskus velez malagassa

cesa ei ota tai ottanut ainakaan silloin välitys palkkioita eikä takuu vuokria ja asunnot oli kauniisti kalustettuja vanhat asunnot 1-2mh kämpät oli silloin 350e kk ja uudet hienot 2mh asunnot 450e kk sisältäen sähköt ja veden

alue on rauhallinen. cesalla on nettisivut josta näkee varmaan jotain kuvia yms

ja jos olet menossa costa blancalle saat uusilta asunto alueilta dublexin noin 400e kk jos vaan menee ja kyselee riitttävän useasta paikasta!
dublexi on kaksikerroksinen ”rivitalo” asunnoissa on yleensä 2-3mh.keittiö olohuone 1-2kylppäriä parvekkeita oma pieni piha yms

ja muista että älä maksa yli kuukauden takuu vuokria! monet firmat yrittää pyytää 2-3kk takuuvuokria ihan pokalla. ja kukaan ei käy lukemassa sähkömittareita/vesimittareita, joten jos ei kuulu vuokraan niin sovi kiintee maksu . koska firmat ei palauta takuu vuokria ennen kuin sähköt on maksettu. eli kun sähkölasku tulee, niin te ootta jo suomessa.

muistakaa muutkin että espanjaan rakennetaan noin 40th asuntoa lisää joka vuosi , jotka seisoo tyhjän panttina ja suurimman osan vuodesta joten niistä ei tarvi maksaa ylihintaa jos ei halua.

löydät varmasti kohtuu hintaisen asunnon kunhan jaksat sitkeesti etsiä, välittäjät kauppaavat sitkeesti surkeita lääviä mihin ei paista aurinko koko päivänä. älä koskaan ota ensimmäistä asuntoa mitä näytetään kyllä niillä on aina hienompia, vaikka kuinka ne kitisis, että tämä on nyt ainut ja muuta lässyn lässyn .