….

LINKKI

Huimis
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 19.10.2011
Kirjoituksia: 19
Vastauksia: 442
aikku kirjoitti:

Muistui mieleen joskus ennen, joskus ennen(v.1980-1990)ok-talot oli pitkään keskeneräisinä
ja rumaa silleen,, Kun kysyttiin, niin vastattiin: verotetaan asunnosta jos valmistuu
määrä-ajan sisällä, siispä rakennukset kestää aikansa valmistua jonkun vuoden, ja
päällisin puolin näyttäen keskeneräisiltä,, voivat asuakin siellä talossa 😉

eli kun tarpeeksi monta vuotta mennyt niin ei sitä veroa paljoa mene, näinkö ollut?

Mites tämä pitänee nykyään paikkaansa ? kun rakennetaan tarpeeksi monta vuotta,eikö tule
sitä kiinteistön varainsiirto-tai mikä lie veron maksua, kierretäänkö sitä maksua yhä ?

Jep, muistan kanssa ko. ajan. Oli rappaamattomia taloja, taloja jotka oli muuten valmiita mutta yksi siipi oli pelkkä ”luuranko” yms. yms.
Siitä päätellen että Torreviejan seudulla ei enää näe sellaisia keskeneräisiä taloja (Toki joitain on) siinä määrin kuin 80-luvulla, oletan että laki olisi muuttunut. Mutta tämä on siis ihan täysi oletus.

Lisäks Torreviejassa vaikuttaa siihen, näyttääkö joku asutulta vai ei, se että kesällä ihmismäärä on useita satoja tuhansia, talvella sadan tuhannen kieppeillä. Jostain luin niin hurjan väittämän, että väkimäärä olisi pahimmillaan yli 500 000 kesän vilkkaimpina aikoina. Tiedä häntä uskoisko ihan niin isoa lukua. Torrevieja kuitenkin on kesällä täysin eri kaupunki kuin talvella. Talviaikaan vuokra-asunnoista on jopa jonkun verran ylitarjontaa, kesällä myydään ei-oota.

Ps offtopikia. Se Los Balconeksen uusi puisto on todella upea. Se on nyt avattu jo. Tämä josta on tämä suunnitteluvaiheen video: http://www.youtube.com/watch?v=asRFnUkDxSI
Löytyy pingispöydät, koriskentät, petanque-radat ja kuntoilulaitteita jne. jne Koirille esim. agilityrata, lapsile leikkipuisto ja kaikki kivoilla maalauksilla koristeltuna. Esim. lasten leikkipuiston reunaa kehystävät isot kuvat Disneyn hahmoista jne 🙂