….

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Huimis
Huimis Ei kirjautuneena
Liittynyt: 19.10.2011
Kirjoituksia: 19
Vastauksia: 441
VillaMartin kirjoitti:

Kyllä me Torreviejassa / Villamartin pestään hampaat raanavedellä, tulee välillä juotuakin (vaikka aqua con gas onkin useimmin se juoma). Ruuat tehdään, kahvit, teet ja puurot siihen keitetään. Koira juo oikein mielellään.
Kaikki ollaan oltu ihan kunnossa.
Ei kai siinä kraana vedessä pitäisi olla muuta kuin että maku ei monista ole hyvä.
😛 🙂

Jep, se kloori aiheuttaa maku ja hajuhaitan. Täysin juomakalpoista ja puhdasta vettä silti. On vähän samanlaista Torreviejan vesijohtovesi kuin Turun vesi 80-luvulla, haisee kloorille…paitsi Torreviejan vesi on puhtaampaa.
Jos se kloorin haju haittaa, jo mainittu Brita on erinomainen ratkaisu. Meitillä ollut Brita käytössä eri paikoissa ja eri muodoissa jo yli 20 vuotta.

”Vaikka vesijohtovesi on turvallista, se saattaa sisältää aineita, jotka vaikuttavat sen makuun ja hajuun. Näitä aineita ovat kloori, orgaaniset epäpuhtaudet ja tietyt kasvinsuojeluaineet. BRITA-vedensuodatin vähentää näitä aineita sekä raskasmetalleja, kuten lyijyä ja kuparia. Kuumien ja kylmien juomien maku ja ulkonäkö paranee.
BRITA soveltuu käytettäväksi myös ruoanvalmistuksessa. Myös veden tilapäinen kovuus, joka muodostaa kalkkia esimerkiksi keittimiin, vähenee.

http://www.brita.net/fi/index.html?&L=33