….

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Huimis
Huimis Ei kirjautuneena
Liittynyt: 19.10.2011
Kirjoituksia: 19
Vastauksia: 442
kaleste kirjoitti:

– Airfinland ei ottanut lemmikkejä helsingistä kanarialle

Kyllä muilta vaan on ottanut. Toki olet tietoinen määrärajoituksista, joita noudattaa joka ainut lentoyhtiö? Lentoyhtiöiden noudattamista välilaskusäännöistä asian suhteen olet varmaankin myös tietoinen?

kaleste kirjoitti:

– Empatia ? moraali? tälläista ei tunne kukaan menestynyt yrittäjä, ei ainakaakaan juutalaiset miljardöörit esim venäläiset

Ahaa, en tiennyt että olet menestynyt venäjänjuutalainen miljardööri, etkä siksi pysty tuntemaan empatiaa, eikä sinulla ole moraalia. Hyvä kuitenkin että selvensit asian.

kaleste kirjoitti:

– Ainoa moraali ja empatia mitä tunnen on eläinten julma kohtelu esim Espanja ja Ukraina, mutta en ikinä sekoita niitä bisnekseen, ja kuka sekottais ? Sinulle myydään ensin myrkytettyjä elintarvikkeita ja sen jälkeen kiristetään uudestaan lääketeollisuudella.

Juu, tokihan eläinten kärsimysten aiheuttama paha olo on paaaljon pahempi juttu kuin ihmisten kärsimysten aiheuttama. Tämähän on selvä juttu. Siksihän me emme tietenkään syö esim. lihaa lain, koska liha”teollisuus” aiheuttaa tavattomia ja sanoinkuvaamattomia kärsimyksiä miljoonille eläimille joka päivä. Suomessakin. nahkatuotteet tietty myös täysin pannassa. Samasta syystä. Ja Espanja ja Ukraina tietenkin ovat täysin pannassa matkakohteena juuri tuon takia: Boikotoidaan eläinrääkkääjiä. Eiks jeh?