:<

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Huimis
Huimis Ei kirjautuneena
Liittynyt: 19.10.2011
Kirjoituksia: 19
Vastauksia: 442
Ritacasanueva kirjoitti:

La tarjeta tendrá validez ilimitada, siempre que la uses para hacer o recibir llamadas o SMSs y la recargues al menos una vez cada 5 meses.

Eli ettei meneta numeroa taytyisi se latada vahintaan 5 kk valein.

Cuando hayan pasado 3 meses desde la última recarga, sólo podrás recibir llamadas o SMSs. Pasados 3 meses más, si continúas sin recargar, la tarjeta se desactivará perdiendo el saldo y el número de teléfono asignado.

Kun on mennyt 3kk viimeisesta latauksesta , voit vastaanottaa puheluita ja viesteja,kun sitten on mennyt toiset 3kk ja edelleenkaan et ole sita ladannut menetat jaljella olevan saldon ja numeron.

Siis tassa ei riita vaikka siella olisi saldoa vaikka kuinka paljon jos se kausittainen lataaminen jaa niin kaikki menee; saldo ja numero.

Olisiko sinulla (tai jollain muulla tätä lukevalla) ehdottaa sellaista palveluntarjoajaa, jolla ei olisi tuota systeemiä että liian pitkä käyttämättömyys/lataamattomuus aiheuttaa jotain? Kun minulla se käyttö on erittäin satunnaista ja saattaa olla, että se 5 kuukauden raja ylitetään jo tänä vuonna (Toukokuussa käyn ja lataan kortin ja seuraavasta reisssuta ei ole vielä mitään tietoa)