LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
vanhatyttö Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
kojo kirjoitti:

vanhatyttö
”Ja se bakteerinauta on voitu teurastaa missa vain, eikös naudanlihaakin kuljeteta maasta toiseen. Ja teuraseláimiäkin, ihan eláviná. Se alkuláhde voi olla vaikka Puolassa”

Et kai tosissasi väitä, että vihanneksia ja lihaa kuljetettaisin samoissa autoissa ja käsiteltäisi samoissa tiloissa?

Onko muuten tietoa, onko eri maissa tavattu bakteeri samantyyppinen? Jos ne eroavat, ilmeisesti tartuntalähteitä voi olla useampikin.

Lue nyt tarkemmin, mitá kirjoitin!! 🙁 Saksassa sitten joku huolimaton (maahanmuuttaja??) käsitteli lihaa ja levitti bakteerin. Ja nyt muuten nousee esiin se LEJIA; jos leikkuulauta ja puukko olisi pesty lejialla olisivat kaikki sáilyneet hengissá

Tarkoitin siis, että nauta teurastettiin x-paikassa. Teurastuksessa suoli puhkesi ( 😕 ) ja suolen sisáltóá purskahti ulos ja saastutti lihan.(E.coli 140 on naudan suolistossa elávä suolistobakteeri) Sitten liha kuljetettiin x-paikkaan, jossa sitá leikeltiin, tai siitá tehtiin jauhelihaa, jota kásiteltiin tássá x-ravintolassa. Ja sitten kokki káytti pesemáttä tai huonosti pestynä samaa leikkuulautaa ja puukkoa, jolla oli leikelty sitá saastunutta lihaa ja siitä bakteeri hyppäsi sitten sinne salaattiin.