LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846
vanhatyttö kirjoitti:

Ihan hyviä ajtuksia nuo tietenkin ovat. Homoparit ovat luonnonvastaisia ja abortti on aina murha. Ja naisten kuuluu olla kotona ja huolehtia perheen hyvinvoinnista. Mutta eiköhän nämä kuuluu viime vuosituhannelle, nyt eletáán jo 2000-lukua.On aika turhaa puhua globalisaation aikana nationalismista. Vaikka siihen suuntaan kieltámáttä maailma on ajautumassa Italian, Ranskan ja Tanskan viitoittamana.

Duodanoin… Jos läntätään maailmankartta seinälle ja katsotaan se käsite ’maailma’, niin eiköhän valtaosa siitä värity ajatuksineen tuolle viime vuosituhannelle. Melkoinen läntti jopa sille sitäkin aiemmalle ajanjaksolle.

Globalisaatio on pelkkä klisee, jolla suurpääoman konsulentit vedättävät sitä ihmiskunnan lukutaitoisempaa puoliskoa. Helppoa kuin kanojen hypnotisointi. Lukutaidottomista sitten pitääkin huolen toinen toistaan kirjavampaa taikauskoa viljelevä papisto.

Jos maailman nationalismista puhutaan, niin olisikohan syytä ottaa puheeksi vaikkapa sellaiset tekijät kuin Venäjä, Kiina, Intia ja Yhdysvallat; ja sekaan sotkemaan vielä juutalaiset Israelin laajentumispyrkimyksineen? Italia, Ranska ja Tanska ovat maailmankartalla todella pieniä vaikuttajia.