”’ ”’ ”’

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Läpinäkyvyyttä? ”’ ”’ ”’

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846
mille kirjoitti:

..Kunnioitan sinun vasemmistolaisuutta, on se sieltä äärilaidalta tai mistä lie, ei sen väliä.

Nyt on kyllä pakko kertoa, etten ole sen kummemmin ”vasemmistolainen” kuin ”oikeistolainenkaan”. Ns. poliittinen näkökantani poikkeaa niin jyrkästi sekä kommunisteista että suurpääoman kapitalisteista, että varsinaista puoluekantaa ei sen perusteella politiikan nykygenrestä löyty. Ja kun kirjoitan ’suurpääoma’, en todellakaan tarkoita näitä aurinkorannikolla muutaman sadantuhannen euron omakotitaloissa asuvia keskiluokkaisia eläkeläisiä, vaan niitä tahoja, jotka laskevat euronsa yhdeksän- tai kymmennumeroisilla luvuilla. Itsekin taidan kuulua öbaut keskiluokkaan.

Mitä tulee Fugen faktoihin, niin kiinnitin huomiota vain ja ainoastaan tuohon heidän nihkeyteensä tuossa kyselyssä, kun jättivät vastaamatta. Varsin hyvin kuitenkin tiesivät sen, mikä taho kyselyä oli suorittamassa. Siksi ihmettelyni. Listan alapäässä oli myös kuuluisat yliopistokaupungit, Salamanca (toiseksi viimeisenä) ja Alcalá de Henares (hieman ylempänä), joten tuskinpa tuolla rankkauksella mitään tekemistä varsinaisen korruption kanssa on.

mille kirjoitti:

Se että mainitsin el Caudillon, on sitä minun ns. huumoria, jota et ilman hymiöitä näytä jummartavan.

Silloin kun puhutaan keskusteluryhmissä ventovieraiden kanssa Francosta ja vitsaillaan, vaikka ihan sarkaminakin, niin tapana on (ihan oikeasti, hei) käyttää noita smailereita. Näytöltä ei muutoin voi nähdä, onko kirjoitettu tosissaan vaiko ’kieli poskessa’.

Ja mitä tulee PSOE:aan PP:iin, niin samanlaisia ahneita sössijöitä kumpainenkin. Koko ajan on oma suu lähempänä kuin kontin suu.