????

LINKKI

Lumenluoja
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 22.02.2010
Kirjoituksia: 55
Vastauksia: 1489
Espanjaan kirjoitti:

Kiitos jälleen vastauksista 🙂

Ja treholm näinhän se tosiaan Torreviejan alueella on 🙂 sen tiedän.
Tavoitteena kumminkin olisi välttää pahimpia turismi-alueita, ainoa syy tähän on se että silloin jää Espanjalainen kulttuuri ja Espanjan kieli kokematta 🙁

Mutta silmällä pitäen täyty siellä kuljeskella ehkäpä jo tänä kesänä :p

Miksi pitää yrittää yhdistää kielen ja kulttuurin kokeminen asuinpaikkaan? Minusta asuinpaikka tulee hakea eri reunaehdoilla kuin kulttuurin ja kielellisen alueen vaatimukset. Rahalla saa ja kulkuvälineellä pääsee – eli asu mieleisessäsi paikassa ja liiku sinne, missä haluat kulttuuria ja ummikko-spaniaa. Tule sitten takaisin kotiin taas lepäämään ja tee uusi tutkimusmatka. Ja mitä vikaa turismissa on? Ei kait ole pakko mennä turisiten mukaan päiväkaljalle baariin ja polttamaan ihonsa rannalle? Turismi takaa palvelut. Turismi takaa uusia ihmisiä (jos ei halua erakoitua). Turismi takaa hyvin hoidetun ympäristön. Turismi takaa työpaikkoja. Turismi on loppujen lopuksi hyvä asia.

Jos haluaa espanjalaiseen pensionaattiin, niin sisämaan pienistä kylistä ja kaupungeista niitä löytyy – miksi ottaa riski turistin tapaamiseen vaikka Torreviejassa? Torreivejassa joutuu kyllä puhumaan paikallista murretta ihan pakosta, jos aikoo itse hoitaa omat asiansa alusta loppuun.