:)

LINKKI

la luz
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.10.2008
Kirjoituksia: 8
Vastauksia: 277
vanhatyttö kirjoitti:

Jalassa naisilla ja miehillä samanlaiset sandaalit tai lenkkitossut.

Unohdit vanhatyttö mainita sukat sandaalien kanssa 😀

Oma supisuomalainen äitini on sen niin monesti ääneen sanonut, ”minähän en vaatteilla koreile”. Eikä niin pidäkään tehdä. Jokainen saa olla oma itsensä mukavissa ja käyttötarkoitukseen sopivissa vaatteissaan. Mielestäni on kuitenkin kohteliasta kanssaeläjiä kohtaan pukeutua tilanteeseen sopivasti. Maassa maan tavalla -sanonta ei mene taaskaan hukkaan.

Tuulipuku ja kävelysauvat sopivat loistavasti lenkkipolulle! Itsekin omistan molemmat. Kuuluuko sitten lasillisella käynti tuulipukuiltalenkkiin? Sen saa jokainen päättää itse kuten myös ravintolat saavat päättää sen, päästävätkö tuulipukuja sisälle.

On totta, että suomalainen nainen ei käytä kampaamo- ja kauneudenhoitopalveluita yhtä usein kuten espanjalaiset sisarensa. Syitä voi olla monia, ensimmäisenä tulee mieleen hintatasot. Espanjalaisen perheeni vanhemmat rouvat käyvät viikottain kampaajalla, eivät siis pese itse hiuksiaan koskaan! Samalla sitten värjätään ja kammataan kauniisti. Siinä missä suomalainen rouvashenkilö ei ehkä meikkaa, meikkaa espanjalainen moniverroin enemmän…ja samalla tyylillä sekä intensiteetillä kun on iät ja ajat meikannut. 😉 Kumpi parempi? -En tiedä.