.

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Ocaso
Ocaso Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.06.2008
Kirjoituksia: 276
Vastauksia: 375

Waldo´s Peoplelle kävi heikosti, yksikään naapurimaa ei äänestänyt suomen osallistujia. Huomasiko kukaan itämaisia rytmejä Sorayan (Espanja) kappaleessa? Onko kukaan muu huomannut miten kyseisillä soinnuilla varustetut kappaleet ovat saaneet paljon pisteitä viimevuosina?

Ranskan Kaas ei saanut pottia, Israelin ja Palestiinan yhteinen laulu Israelin lipun alla oli kaunis ele maailmankuululta Noa:lta ja hänen parivaljakoltaan Palestiinasta. Naisesiintyjät olivat pääosassa muutenkin koko kilpailun ajan. Miehillä ei kertakaikkiaan ole tarvittavaa valovoimaa pisteiden saamiseen, ei edes niin perussuomalainen lippalakki väärinpäin päässä … ihminen elää nähdäkseen.

Suomen pisteidenjakaja, iki-iloinen ja sympaattinen J. Sillanpää myös täytti tehtävänsä mitä parhaiten, nopeasti sekä huomaamatta varsin maallisessa vaatetuksessa, verrattuna muiden maiden pisteidenjakajien pukuihin, jopa frakkeihin. Tämä oli mielestäni ehkä tarpeettoman jokapäiväinen pukine euroopan yhteiseen musiikkijuhlaan. Jari Sillanpää kuitenkin hoiti homman moitteetta, niinkuin kaikki odottivatkin hänen pikavisiitiltään tämän vuoden euroviisuissa.