””””’

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Schooner101
Schooner101 Ei kirjautuneena
Liittynyt: 11.10.2006
Kirjoituksia: 13
Vastauksia: 229
partidaeva kirjoitti:

jos maailmassa olisi vahemman schoonereja elain maailma olisi rikkaampaa eika jatkuvasti lajeja kuolisi sukupuuttoon. Myoskin ihmiset voisivat hengittaa raikkaampaa ilmaa ja nauttia tasta maailmasta viela sadan vuoden jalkeenkin jos ei oma etu olisi aina kysymyksessa.

Ajankuluksi vielä tähänkin kommenttia:

Huomaa hyvin ettei partidaevalla joko ole luetun ymmärtäminen ihan hallussa.tai sitten vaan sormia poltteli siihen malliin ettei oikein saanut omaa sanomistaan järjelliseen malliin.

Maailma on paremmassa mallissaan Schoonerinkin pienen panoksen myötä pelastaessani omalla panoksellani 3:n talven aikana WWF:n merikotkaprojektissa saaristomeren alueella merikotkakantaa nykyiselle tasolleen 80-luvulla.

Tuolla ylempänä ihmetellessäni noiden koirankusetusaktiivien puuhasteluja eläinmaailma ei muutu rikkaammaksi eikä paremmaksi jos näitä kulkuelukoita ei vaan yksinkertaisesti poisteta kuten yleensä haittaeläimien kanssa pitäisi toimia.

Pilkkua nussien voisi miettiä miten paljon tuo aktivistien kulkuelukkacargon kuskaaminen espanjasta suomeen vaikuttaa hiilidi……………äääääääääääh 😉

Sadan vuoden päästä täällä on varmaan eläminen vähän toisella mallilla jos pystyy miettimään miten maailma on muuttunut edellisen sadan vuoden aikana olen minä tähänkään mitä tahansa mieltä.

”Kissanpissahöyryn hengittäminen saattaa aiheuttaa hallusinaatio reaktioita” (teksti kissanhiekkapussin kyljessä) 😉