LINKKI

Ocaso
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.06.2008
Kirjoituksia: 276
Vastauksia: 375

Kannattaa pitää mielessä, vaikka miten epätodennäkoiseltä tuntuisikin, että yhdysvaltojen tiedustelupalvelulla mitä ilmeisimmin oli tietoa esim. suunnitelmista iskeä World Trade Centeriin New Yorkissa, mutta asiaan ei kiinnitetty sen kummempaa huomiota ja asiaa ”painettiin villaisella” kunnes … kävi miten kävi. Näin ainakin kirjoitettiin pitkään erinäisissä yhdysvaltalaisissa sanomalehdissä.

On hyvin arkaluontoista ilmoittaa maassa kuten yhdysvallat, ja miksei muuallakin, sanomalehdissä terroristien aikeista ennen kuin isku tapahtuu jos tapahtuu. Mahdollisen tulevan iskun ilmoittaminen on lehden kredibiliteetille hyvin vaarallista jos iskua ei tapahdukaan tai jos isku sattuukin tapahtumaan aivan jossain muualla missä lehti on ilmoittanut. Vaaralisen joukkosuggestion mahdollisuus on suuri ja tilanne voi karata auktoriteettien käsistä jopa ennen kuin mitään on tapahtunut.

Ehkäpä tätä kaikkea ajateltiin, kun yhdysvaltojen kansalle ja samalla maailmalle ei kerrottu tiedutelulähteiden saamista tiedoista.

Monimutkainen kuvio.