…………….

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Schooner101
Schooner101 Ei kirjautuneena
Liittynyt: 11.10.2006
Kirjoituksia: 13
Vastauksia: 229

Kiitti Netta
Eikun sopalle ja ilmoittautumaan paikalliseen työkkäriin, josko vaikka kipparin paikan johonkin hupijahtiin sais siinä samalla, ellei, sekään ei haittaa, lyöttäydyn Tuunon seuraan ja voin salakuljettaa pienoiskuuntelutransponderin mukanani orgin soppafestareille jotta Tuunon yhteys toimisi ilman kämmenpuhelimien aiheuttamaa ”tapparatapparatappara” radiosignaalista aiheutuvaa kiusallista uhf-alueella olevaa häiriötä.

Baskilaisittain en puhu halaistua sanaa työvoimavirkailijalle aikomuksestani matkustaa Tarifasta Tangeriin.

Tarifasta minulla on muistona edelliseen matkailukulkimeen poliisin pamputtamat jäljet. Olimme parkkeeranneet muiden, n. 20 autokunnan kanssa rannalle ja poliisit olivat käyneet n.22 aikaan hätyyttelemässä väkeä pois, olimme syömässä silloin ja olivat käyneet uudestaan klo 23 aikaan kovakouraisemmin herättelemässä. Tulimme itse yhden maissa autolle ja naapurissa ollut engelsmanni kertoi mistä lommot autoomme olivat tulleet.

Jäimme odottelemaan josko poliisit tulevat uudelleen ja tulivathan ne, vanhempi ukko oli ensin isoääninen ja uhitteli kovasti, kun näytin Magliten tehokkaalla käsivalaisimella heidän aiheuttamiaan painaumia ja kerroin nuoremmalle konstaapelille joka ainakin tuntui ymmärtävän lontoolaisten yleisimmin käyttämää kieltä että lajitoverimme viereisestä autosta kertoi tämän pienen vanhemman konstaapelin autollemme aiheuttamasta ilkivallasta heidän kantansa muuttui hyvin ystävällismieliseksi ja voimme oikein hyvin odotella rannalla lauttamme lähtöä Tangeriin.

Harmitti lujasti tuo ilkivallanteko, mutta toisaalta jos olisimme menneet poliisilaitokselle aamulla kertomaan mitä tämä pikkutappi oli yöllä tehnyt, tuskin olisimme hyötyneet kuin valittamisen ilon.

Seppo Rätyä mukaellen: Tarifa on paska paikka 😉