20 vuotta rannikolla

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä LakuPekka
LakuPekka Ei kirjautuneena
Liittynyt: 25.11.2006
Kirjoituksia: 6
Vastauksia: 394

Heippa,

Katselin läpi tuon Poliisi TV:n provosoivan ohjelman ja se oli todella surullista katsottavaa. Olen ollut täällä rannikolla jo kohta 20 vuotta ja edelleen useat ystävät Suomessa jaksavat ihmetellä, että mahdammeko olla joitakin viranomaista paossa? Totuus on se, että haluamme asua täällä auringossa ja taustana se, että vanhempani muuttivat tänne 70-luvun lopussa. Asumme täällä pian jo neljännessä polvessa. Tällaiset ohjelmat vuodesta toiseen säännöllisin välein jaksavat ruokkia tätä samaa iän ikuista konnien tarinaa, joka ilmeisesti johtuu suomalaisesta peruskateudesta. Luullaan, että me kaikki täällä asuvat edelleen makaamme pelkästään rannalla auringossa ja juomme halpaa viinaa ja elämme rikollisella tavalla hankitulla omaisuudella.

Meillä on ollut toimiva yritys täällä pian 10 vuotta ja teemme sen eteen todella paljon työtä, jotta saamme päivittäisen leipämme. Minua suorastaan inhottaa vanhojen peruskonnien, kuten Volvo Markkasen jatkuva mediaparrasvalo, jotka jaksavat vuodesta toiseen pilata normaalien ihmisten maineen täällä rannikolla.

Ihmetyttää myös, että poliisi suostuu ehkä erään Suomen kuuluisimman rikollisen kanssa tällaiseen yhteistyöhön? Jos oikeasti haluat olla konna, niin ei Aurinkorannikolle enää kannata tulla pakoilemaan, vaan EU:n ulkopuoliset alueet ovat turvallisia, kuten esim. Thaimaa.

Uskoisin, että poliisi TV:n juontaja halusi vain maksaa oman rantalomansa TV yhtiön piikkiin, mikäli oli lopulta ohjelman perimmäinen tarkoitus. Paska juttu ja ohjelma kuitenkin.