tyyne

 • Noh, täytyy kait siirtyä FB:hen sitten.

 • Kyllä, pienen eläkkeensaaja jolla sairauksia, astma, sydänsairaus, psoriasis  on hyvä asua espanjassa. Ja vielä lumettomuus sekä ei liukkautta.

  On toki hyviä asioita suomessakin. Niitä en nyt lähde erittelemään.

  Niin saapahan nähdä miten briteillä tuleivaisuudessa menee.

  Juhannus meni ja vielä elossa 😉  Ostin kaksi lohta, jotka fileerasin…[Lue lisää]

 • Mukava Selma. Jotta sinä olet täällä. Tosi on että Old Chapin vertaista ei vielä tullut. Olitko Selma Fuengirolassa? Vuokrasitko huoneiston vai olitko hotellimajoituksessa? Ja menetkö samaan paikkaan ensi talvena?

  Me tänään miehen kanssa kävimme naapurissa hakemassa raparpeja, kun omat raparperit eivät  riittääneet. Tehtiin raparperiviint…[Lue lisää]

 • Istun lasitetulla parvekkeella. Tuli kylmä, hain talvitakin päälleni. Tulipa lämmin olo.  Kissakin oli täällä, mutta hän halusi mennä sisälle lämpimäämpään.  Mies leikkasi  päivällä ruhon koneella. Jestas sentään, mahani kurnuaa, pitäisi vissiin tehdä voileivän.  Kylläpä teki hyvää yksi voileipä.

  Mutta nyt tuntuu että Tyyne pitää mennä nukkumaa…[Lue lisää]

 • Niin joo, tämä ei ollut tarkoitus vain meille vanhoille. Vaan ihan just sinulle.

 • Mitä sinulle kuuluu? Mitä olet tehneet näitten 10 vuoden aikoina? Mustattatteko vielä Old Chapin? Kaipaatteko te vielä sitä entisaikojen Pulina kerhoa? Jäikö  sinulla vielä jotain hampaankoloon,  jota ei tullut sanottua? Nyt sen vois sanoa.

  Mitä olette tehneet viimesen kuukauden aikana? Häät, Kihlajaiset, Kasteet, Erot, Tai muuten vaan, vakkiap…[Lue lisää]

 • Onko täälä pulinakerhossa niitä entisaikojen pulina kamuja. Ivanka, Johan Toki, Fin senora, ym.  On siitä vissiin ollut 10 vuotta kun viimeksi kävin pulisemassa pulina kerhossa. :-/

   

   

 • Hieno on Nysse. Mutta valokuvissa voisi olla toivomusta… Makuuhuoneesta hieno kuva, mutta….Noi muut kuvat..

  Jos tosiaan tahdotaan myydä niin. Tasoa kuviin. Ei ostaja noiden kodinkoneitten perusteella lähde ostamaan.

  Lisätkää kuvia. Olohuoneesta. Keittiöstä.  Ohjaamosta. Muista mahdollisista tiloista. Auton sivukuva.

  Nyt kun pääsin sanomaan…[Lue lisää]

 • Voi että. Onko se se missä lukee Saunabussi kyljessä siellä. Tiedämme että se oli kevät talvella Portugalin Olhaossa.

  Onko siellä bussissa  ihmisiä kotona? Vai eivätkö he vielä ole lähteneet suomeen ? Vai onko siellä ongelmia?

 • Mikäli tarkoitat meidän Nysseä, niin ei ole. Se on ollut jo huhtikuusta lähtien kun Espanjasta lähdimme täällä koto suomessä Kortesjärvellä.

 • Piti vielä sanoa jotta Scania on 1972 mallia

 • Ajattelin tulla kurkkimaan tänne yleiseen pulinaan. Piiiitkästä aikaa. Eipä ole ollut montaa pulinaa sitten alkuvuoden jälkeen .

  Aloin tässä ryöpäämään sieniä monta kymmentä minuuttia sitten, kävin katsomassa kattilaa monet kerrat ja ihmettelin, miten helskuta kattila ei lämpeä.

  Voi jestas, olin pistänyt hellan ykköselle, kun piti laitta se kuu…[Lue lisää]

 • Tämäpä Yleiset pulinat  on sitten muuttunutut.

  Että näinkö se siten on?

  Lähdin hakemaan niinkuin tavallisesti tuolta Espanja-info.net sivulta. Sieltä tyrkkäsi eteeni punaiset varpaankynnet. Ja aivan käsittämöntä kieltä, jotain kiinaa tai japania???

  Huh huh

 • Noh, kyllähän Oloneuvos on ihan oikeassa. Suomen tämänhetkisestä tilanteesta. Tuntuu että alkaa olemaaan Ameriikan tyyliin suomessa että, sillä jolla on rahaa, niin saavat hoitoa terveyskeskuksissa. Ja muut kuolkoon pois.

  Anteeksi vain, mutta suomen terveyskeskukset ovat niin täynnä yksityislääkäreitä. Jotka ajavat.(nimenomaan ajavat asiakk…[Lue lisää]

 • Oi suomi, suomi synnynmaa
  Soi sana kultainen.
  Ei laaksoaa ei kukkulaa
  Ei vettä rantaa ei rakkaampaa
  Kuin kotimaa tää suloinen
  Maa kallis isien
  Näin me laulettiin Palokuntatalolla
  Missä myös sytöiin itsenäisyyspäivän lounaan
  Me 12 suomalaista. Oli grillattua lihaa, salaattia, friteeraattja perunoita. oliiveja, leipää. Ja niin tietys…[Lue lisää]

 • Mukavaa että Blues piti meidän valokuvista.

  Kävimme eilen markkinoilla. Lösin sieltä sellaiset naisten alushousut missä taskut. En ennen ollut sellaisia nähnyt. Ja pitihän niitä ostaa jokunen pari.
  Kun menee iltaa jonnekin viettämään. Voi laittaa käsilaukku kukkaroon pikkasen rahaa, ja alushousun taskussa pitää rahavarastoa.…[Lue lisää]

 • Jaa,a on se vaan niin. Kun meidän OC eli Old Chap lähti rajan taakse (taivaan enkeleitten kööriin kirjotteleen) Tämä pulinalaatikko on hiljalleen hiipunut.
  Ja on niinkuin ei kellään ei enää olisi asiaa kertoa mitään. Mitä sinä tai minä teimme tänään tai mitä teemme huomenna.

  Frouva Johan Tokikin on missä lie. Toinen päälle päsmäri ;-)…[Lue lisää]

 • Että mä kärsin!!! Juuri sain kirjoitettua ja lähetinkin, niin WIFI heitti ulos.
  Sitä vaan että hyvin toimii täällä Portugalissakin.
  Passi ja kansainvälinen sairasvakuutuskortti mukaan. Terveyskeskuksessa oli pitkät jonot, joten mies kävi laboratorio klinikalla.(Castro Verde) Hinta 2 euroa. Siis, Vain kaksi euroa. Seuraavana päivänä sai…[Lue lisää]

 • petterip kirjoitti:

  on niin asiaa. Suomessakin pitäis nopeesti reagoida lisäämällä Venäjän kielen opiskelua. Pakkoruotsi pois ja katseet itään päin!! Venäjän kielen taito on nykyään kyllä iso valttikortti!!

  Pakkoruotsi?

  Me Suomalaisethan olemme suureksi osaksi ruotsalaisia, ja myös venäläisiä jos DNA:ta lähdetään tutkimaan

  Silloin…[Lue lisää]

 • Njööh.. Mä en taas löydä itseäni. Jossain kirjoitin jotakin minua ärsyttävistä nimi väännöksistä/käännöksistä. Eniwei. Vai kuis se hienosti sanotaan? Eestin Pärnu tuli tutkittua ja hyväksi ja kauniiksi kaupungiksi havaittu.
  Olimme siellä viikon. Pakenimme miehen 80-vuotis päiviä kauas Suomesta. Vai oliko tämä nyt niin kaukana Soomesta? Pärnu…[Lue lisää]

 • Lataa lisää