pointmarketing

 • pointmarketing Lisäsi ilmoituksen markkinapalstalle: Etämyyjiä Espanjasta, 5 paikkaa Haemme […] 7 vuotta, 11 kuukautta sitten

  Haemme etämyyjiä 5 kpl työskentelemään kotoaan mistä päin espanjaa tahansa! Työ pitää sisällään puhelintyöskentelyä ja tehtävästä maksetaan palkkaa 15-40€/h riippuen työtehosta. Työn tekemisen vaatimukset ovat toimiva internet yhteys sekä innostunut asenne!

  Koulutuksen ja harjoittelun ajalta saa takuupalkan!

  Työajat ovat 3-7h/pv arkisin klo. 10-18 välillä.

  Hakemukset: http://www.pointmarketingfinland.com

  tai info@pointmarketingfinland.com

 • pointmarketing Lisäsi ilmoituksen markkinapalstalle: Toimistopäällikkö Fuengirolaan Haetaan […] 8 vuotta sitten

  Haetaan toimistopäällikköä Fuengirolan toimistolle. Toimistopäällikön tehtävänä on työntekijöiden opastus ja koulutus sekä kannustaminen. Tuotteitamme ovat rahoituspalvelut sekä yritysmyynti. Työstä maksetaan kiinteä kuukausipalkka 1280€ kk netto, lisäksi provisiot itse tehdystä myynnistä sekä bonukset myyjien tekemästä myynnistä.

  Hakijoita edellytetään kokemusta myynnistä sekä mielellään myös esimiestyöstä.

  Vapaamuotoinen hakemus: http://www.pointmarketingfinland.com

  tai info@pointmarketingfinland.com

  Lisätietoa: +358458039379

 • pointmarketing Lisäsi ilmoituksen markkinapalstalle: Asiakaspalvelijoita Fuengirolaan, 2 paikkaa 2 […] 8 vuotta sitten

  2 asiakaspalvelijaa Fuengirolan toimistolle heti alkaavaan työsuhteeseen. Työstä maksetaan kiinteä tuntipalkka 10€/h. Mikäli työskentelee täysipäiväisesti on palkka silloin 1600€kk netto.

  Tämä työ ei ole puhelinmyyntiä!

  Laita vapaamuotoinen hakemus: info@pointmarketingfinland.com

  Työpaikka on Fuengirolan keskustassa!

 • Haemme 3 asiakaspalvelijaa Fuengirolan toimistolle tekemään asiakaspavelua puhelimessa rahoitusasiakkaille.

  TÄMÄ TYÖ EI OLE PUHELINMYYNTIÄ!

  Työ pitää sisällään erilaisia rahoitukseen liittyviä tehtäviä. Työstä maksetaan kiinteä pohjapalkka 980€/kk netto + boonukset työtehon ja laadun mukaan 200-500€/kk. Pohjapalkalle ei ole ehtoja! Uusille työntekijöille voidaan maksaa palkkaennakkoa.

  Työ pitää sisällään myös sisään tuleviin puheluihin vastaamista. TYÖT ALKAA HETI!

  Lisätietoa: +358458030379

  Hakemukset: info@pointmarketingfinland.com

 • pointmarketing Lisäsi ilmoituksen markkinapalstalle: Rahoitusneuvottelijoita Fuengirolaan, 2 paikkaa Haemme 2 […] 8 vuotta sitten

  Haemme 2 rahoitusneuvottelijaa Fuengirolan toimistolle. Työtehtäviin kuuluu omien rahoitusasiakkaiden kontaktointi sekä hakemusten käsittely että sisääntuleviin puheluihin vastaaminen. Työstä maksetaan pohjapalkkaa 1000€/kk netto + boonuksia työtehon ja laadun mukaan. Työaika arkisin 10-16.

  Hakemukset: info@pointmarketingfinland.com

 • pointmarketing Lisäsi ilmoituksen markkinapalstalle: Yritysmyyjiä Fuengirolaan, 4 paikkaa Haemme […] 8 vuotta sitten

  Haemme yritysmyyjiä sekä rahoitusneuvottelijoita tiimiimme Fuengirolan toimistolle. Yritysmyyjillä on vastuullaan yritysasiakkaiden kontaktointi sekä asiakassuhteiden hoitaminen.

  Työstä maksetaan pohjapalkkaa 1200€/kk netto + reilut provisiot tehdystä myynnistä.

  Hakijoilta edellytämme mielellämme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta tai myynnistä.

  Päivittäinen työaika on 6-8h.

  Hakemukset: info@pointmarketingfinland.com

 • pointmarketing Lisäsi ilmoituksen markkinapalstalle: Yritysmyyjiä Fuengirolaan, 2 paikkaa Haetaan 2 […] 8 vuotta, 1 kuukausi sitten

  Haetaan 2 yritysmyyjää Fuengirolaan. Työ pitää sisällään yritysasiakkaiden kontaktointia puhelimessa. Tuotteena on jokaiselle yritykselle tarpeellinen IT-ratkaisu. Palkkaa työstä maksamme 960€/kk + provisiot tehdyistä kaupoista. Kauppoja päivittäin syntyy 10-20kpl joten provisiota saa reilusti!

  Työpaikka sijaitsee Fuengirolan keskustassa bussi ja juna-asemien läheisyydessä.

  Hakemukset: info@pointmarketingfinland.com

 • pointmarketing Lisäsi ilmoituksen markkinapalstalle: Haetaan 3 myyntineuvottelijaa Fuengirolaan Työ pitää si […] 8 vuotta, 1 kuukausi sitten

  Työ pitää sisällään myyntiä nykyisille sekä uusille asiakkaille. Tuotteitamme ovat rahoituspalvelut, it-ratkaisut sekä poistuman esto. Maksamme reilun pohjapalkan joka ei ole sidottu tehtyyn myyntiin 600-900€/kk netto. Lisäksi maksamme reilun provision joka on keskimäärin n. 50-80€ per päivä. Keskukuukausiansiot ovat n.1400€/kk netto!

  Työtehtäviin koulutetaan perusteellisesti ja harjoitteluajalta saa ihan normaalisti palkkaa.

  Meillä kaikki myyjät tekevät 8-30 kauppaa päivässä sillä tuotteet ovat hyvät ja asiakkaat ovat 80% omia vanhoja asiakkaita!

  Hakemukset: info@pointmarketingfinland.com

  Lisätietoa: +358 45 8039379

 • Hemme 2 myyntineuvottelijaa tekemään myyntiä omille nykyisille asiakkaille. Työstä maksetaan pohjapalkkaa vähintään 600€/kk netto + provisiot tehdystä myynnistä 30-50€/päivässä.

  Hakijoilta edellytetään aikaisempa kokemusta myynnistä tai asiakaspalvelusta.

  Hakemukset: info@pointmarketingfinland.com

  http://www.pointmarketingfinland.com

   

 • pointmarketing Lisäsi ilmoituksen markkinapalstalle: Yritysmyyjiä 3, paikkaa Haemme 3 […] 8 vuotta, 2 kuukautta sitten

  Haemme 3 myyjää yritysmyynnin pariin. Työ pitää sisällään yritysratkaisun myyntiä yrityksille.

  Työstä maksetaan pohjapalkkaa 924€/netto + reilut provisiot tehdystä myynnistä n.40€/per päivä.

  Hakijoilta edellytetään aikaisempaa kokemusta myynnistä tai asiakaspalvelusta.

  Hakemukset: info@pointmarketingfinland.com

  tai  http://pointmarketingfinland.com

  Lisätietoa: +358 45 8039379

 • Haemme työharjoittelijoita huhti-syyskuulle aikavälille. Työtehtäviä löytyy asiakaspalvelun, markkinoinnin, myynnin sekä it-, ja internet viestinnän parista.  Harjoittelijoille maksetaan harjoittelusta palkkaa!

  Kyselyt ja hakemukset: info@pointmarketingfinland.com

 • Haemme rekrytointivastaavaa Fuengirolaan tekemään rekrytointi myyntitoimistolle. Työ pitää sisällään myynti sekä asiakaspalveluhenkilöstön rekrytointia. Hakemamme henkilö asuu itse Fuengirolassa tai lähialueella ja hänellä on kontakteja, verkostoja tai intoja ja motivaatiota joitten avulla mahdollisia työntekijöitä löytää. Työ on osa-aikatyötä ja tapahtuu suureksi osaksi etänä jolloin sinulla jää runsaasti vapaa-aikaa!

  Työstä maksetaan sopimuksen mukaan pohjapalkka + provisiot, tai halutessaan pelkkää provisiota rekrytoiduista työntekijöistä!

  Hakemukset: info@pointmarketingfinland.com

 • Haemme myyjää tekemään myyntiä yrityksille. Tuote on kotimainen ratkaisu joka on tarpeellinen jokaiselle yritykselle oman liiketoiminnan turvaamiseksi. (Kyseessä ei ole mainostilaa, nettinäkyvyyttä, rekisterien ylläpito tai muu vedätys) Hakemamme henkilöllä on mielellään oltava kokemusta myynnistä, tai ainakin vahva halu onnistua. Työtehtävästä maksetaan Fuengirolan kovinta pohjapalkkaa 1230€/kk netto.  Pohjapalkan saannille ei ole edellytyksiä tai ehtoja, sen saa aina. Lisäksi työstä maksetaan provisiota tehdystä myynnistä. Työaika on 7h/pv, ma-pe.

  Työt voi aloittaa heti!

  Hakemukset: info@pointmarketingfinland.com

  Lisätietoa: +358458039379

 • Haetaan 3, asiakaspalvelijoita/myyjiä Fuengirolaan tekemään myyntiä sekä asiakaspalvelua omille nykyisille asiakkaille sekä yritysasiakkaille. Tehtävästä maksamme pohjapalkkaa 790€/kk netto + provisiot ja boonukset tehdystä myynnistä. (keskipalkka 1300-1700€). Tuotteitamme ovat ensisijaisesti rahoituspalvelut henkilöasiakkaille, sekä it-ratkaisut yrityksille.

  Toimistomme on nuorekas sekä viihtyisä, ja koulutamme työntekijämme perusteellisesti ja pitkäjänteisesti työtehtäviin. Koulutusajalta maksamme täyden palkan!

  Hakemukset: info@pointmarketingfinland.com

  http://www.pointmarketingfinland.com

 • pointmarketing Lisäsi ilmoituksen markkinapalstalle: Esimies/Tiiminvetäjä Fuengirolaan Haemme […] 8 vuotta, 4 kuukautta sitten

  Haemme esimistä/tiiminvetäjää telemarkkinointi toimistolle Fuengirolan keskustaan. Työ pitää sisällään toimiston kunnossapitoa, työntekijöiden kouluttamista ja tsemppaamista sekä raporttien ja työvuorojen tekoa.

  Henkilöstömme on nuorekasta sekä erittäin motivoitunutta! Meidän tuotteitamme ovat mm. rahoituspalvelut. Teemme myynnin lisäksi myös paljon markkinointia sekä asiakaspalvelua ja IN-Bound: ia joten työskentelyssä on vaihtelua ja se pysyy mielekkäänä.

  Pohjapalkkaa maksamme kiinteän pohjapalkan 1040€/kk netto jonka päälle maksamme provisiota myyjien tuloksesta (100-500€/kk), johon itse voi vaikuttaa kannustamisen ja kouluttamisen kautta!

  Lisäksi on esimies voi  tehdä myyntiä itsekin mikäli niin haluaa, ja täten korottaa palkaansa entisestään!

  Työvuorot arkisin 9-17.

  Työt voi aloittaa HETI!

  Hakemukset osoitteeseen: info@pointmarketingfinland.com

  Lisätietoa: +358 45 80 39379

   

 • Haemme 3 myyntineuvottelijaa Fuengirolan toimistolle. Työ on puhelimessa tapahtuvaa myyntiä ja asiakaspalvelua omille nykyisille asiakkaille. Maksamme työstä ehdotonta pohjapalkkaa vähintään 500€kk! Lisäksi maksamme provisiota tuloksen mukaan. Kaikkien myyjiemme kauppamäärät ovat 6-60 kauppaa päivässä riippuen kampanjasta, joten provisiota saa joka ikinen työpäivä! Hakijoilta edellytämme kokemusta myynnistä ja asiakaspalvelusta. Työpaikka on Fuengirolan ydinkeskustassa. Hakemukset osoitteeseen: info@pointmarketingfinland.com

 • pointmarketing Lisäsi ilmoituksen markkinapalstalle: Asiakaspalvelijoita 3 paikkaa Haemme 3 […] 8 vuotta, 6 kuukautta sitten

  Haemme 3 asiakaspalvelijaa Fuengirolan toimistollemme puhelimessa tapahtuviin rahoitussektorin työtehtäviin. Työ pitää sisällään omien asiakkaiden kontaktoimista ja myös myyntiä. Maksamme reilua pohjapalkkaa sekä lisäksi provisiota työtehon ja aktiivisuuden mukaan. Työaika 5-6h/pv.

  Haku päättyy 15.01.2016

  Hakemukset osoitteeseen: info@pointmarketingfinland.com

  Lisätietoa: +358 45 80 39379

 • Haemme 3 myyntineuvottelijaa puhelimessa tapahtuviin myyntitehtäviin. Pää-asiallisesti myymme rahoituspalveluita nykyisille asiakkaillemme. Maksamme työntekijöillemme pohjapalkkaa riippumatta myynnistä, sekä lisäksi provisiota tehdyistä kaupoista. (10-15€/h)

  Hakijoilta ei edellytetä aikaisempa kokemusta mutta se katsotaan eduksi.

  Hakemukset: info@pointmarketingfinland.com

  http://www.pointmarketingfinland.com