mikko mokoma

 • Ei kai se elämä siellä aurinkorannikolla sentään ihan kaikilla suomalaisilla samanlaista ole. Ymmärsin että meitä on muuttanut sinne jo kymmenen tuhatta ja koko Espanjaan kaksikymmentä. Taitaa olla marginaalista tuo mitä ohjelmassa näytettiin.

  Ajattelin kyllä tutustua myös suomalaisiin kun sinne joskus tässä muutan.

 • Lomailin lyhyesti Fuengirolassa ja katselin paikkoja viikon verran. Minun mielestäni se oli mainettaan parempi paikka. Siisti ja helppo kulkuinen. Ihmisetkin olivat ihan ystävällisiä. Ihmettelenkin että miksi sitä on viime aikoina suorastaan paneteltu.

  Sinnehän voisi vaikka muuttaa, jos vain saisi Suomen asunnon myytyä kohtuu hinnalla.

 • Pauli kirjoitti:

  Jos menet junalla Guadalhorceen ja huomaat olevasi keskellä ei mitään. Kävele kohti merta, eli etelään. Todennäköisesti kävelet ison päätien reunaa. Tämä teollisuusalue, joka jää siis vasemmalle, on ”mielettömämpi” ostosparatiis. Näissä ns. autotalleissa myydään kaikkea sitä krääsää, jota myydään rannoilla ja kiinakaupoissa…

  [Lue lisää]

 • Hyvää tietoa täältä saa näköjään jatkuvasti. Yksi asia (ainakin) on kuitenkin näissä nettiyhteys asioissa jäänyt minulle epäselväksi.

  Eli siis onko siellä aurinkorannikolla mitään sellaista nettiliittymää, joka vastaisi esimerkiksi suomalaista Helsingissä toimivaa Welhoa? Sehän on semmoinen joka tulee televisiokaapelin kautta.

  Onko ylipä…[Lue lisää]

 • Kiitos Devspain ja Bhajee ja muutkin vastaajat näistä tiedoista. Nyt vielä kysyisin viimeisen kysymyksen tästä aihe piiristä että millainen mahtaa olla televisioiden ja muiden kodinkoneiden hintataso siellä aurinkorannikolla? Onko mainittavaa hintaeroa suomen hintoihin?

 • Kiitos paljon vastauksista. Kyllähän nuo julkiset elokuvatkin saattavat kiinnostaa sitten jossain vaiheessa kunhan ensin vähän tutustuu paikalliseen meininkiin paremmin. Olen minä siellä useasti käynyt mutta vain lyhyitä aikoja.

  Onko tuon Fuengirolan elokuvaputiikin nimeä tai sijaintia kellään tiedossa?

  Mitenkä sen television kanssa on?…[Lue lisää]

 • Ovatko nuo fuengirolan vuokraamon suomeksi tekstitetyt elokuvat sellaisia jotka on puhuttu alkuperäiskielellä vai ovatko nekin dubattu espanjaksi? Jos joku sattuisi tietämään.

  Olen nimittäin kuullut että sellaisia on joissa tekstitys kyllä on monella kielellä (mm espanjaksi) mutta sitten tarzan kuitenkin puhuu espanjaa.

  Tokihan itsekin…[Lue lisää]