kujakatti

  • Kyllä maar Espanjassa näkee huomattavasti paremman näköisiä apuvälineitä kuin mitä on suomalaisen apuvälinelainaamon kapistukset. Don Bavarontille kiitos!!

  • Nyt asiallisia vastauksia kiitos! Lupasin vaarille tuoda hyvännäköisen rollaattorin tullessani ettei tarvitse niillä lainaamon vehkeillä liikkua apein mielin. Olen aikaisemmin nähnyt vaikka minkälaisia ja värisiä rollattoreita ihmisillä mutten tiedä mistä niitä voisi kysellä. Sähkökäyttöistä ei tarvita.

  • Moi! Vieläkö Benalmadenassa on Piano Bar Avda Alayalla Benalmadena costalla? Miten on auki? Onko live-musiikkia? Miten on paikan siisteystaso? Voiko rantavaatteissa lompsia sisään? Entä hintataso? Tiedätkö muita piano baareja?

  • Kujakatin matkakuume sen kuin nousee. Heinäkuu pitää pysyä vielä nahoissa, sitten mouruammekin jo paikan päällä.

  • Hei!Tiedätkö viihtyisiä pubeja Torremolinoksessa, mahdollisesti hieman sivummalla sijaitsevia? Tunnelma on tärkeintä eikä (isompikaan) nuhjuisuus häiritse. Sellaisia joissa on naurava isäntä ja tukeva emäntä… ja muitakin mielenkiintoisia paikkoja voi esitellä. Mitä tapahtuu Feria-alueella? Miten sinne pääsee? Missä on Torremolinoksen…[Lue lisää]

  • Kiitos kiitos kaikille! Selvennetään vielä että olemme avomielinen aviopari(mies+nainen) jotka haluavat viettää hulvattoman kuukauden Torremolinoksessa ja lähiympäristössä. Malagafiestasta olemme jo kuulleet, mutta mitä muita mahdollisia tapahtumia on kuun aikana? Onko mitään paikallisia tapahtumia esim. siellä ylemmällä aukiolla jossain härkäta…[Lue lisää]