Yrjö-setä

 • Suomeen on tullut helvetillinen islam-invaasio ja tilanne pahenee päivä päivältä. Huonosti tulee käymään. Sama kulkusirkkaparvi joka imi tyhjäksi Espanjan ”Kelan ja fattan” (niin perusteellisesti, ettei espanjalaisille köyhille itselleen jäänyt enää mitään), on nyt iskenyt jyrsinleukansa Suomen sosiaaliturvaan. Eipä taida suomalaiset jätk…[Lue lisää]

 • Miten olisi arvon Matkailevaperhe, jos asettuisitte seinän viereen kasvot seinään päin ja heilauttaisitte ylävartaloanne laajassa kaaressa kohti seinää noin viisi tai kuusi kertaa? Helpottaisikohan se tuota teidän painettanne yhtään? Vaikuttaa nimittäin voimakkaasti siltä, että olette työntänyt nyrkin aunukseenne ja nyt kaikki pierut tulevat…[Lue lisää]

 • Espanjassa on oikein miellyttävät liha- ja kalatiskit. Valikoimaa on runsaasti ja se on hyvää.

  En minäkään taitaisi pitää corridassa tapetun härän lihasta. On varmasti melkoista ”tervalihaa” sellaisen adrenaliiniryöpytyksen jälkeen. Mutta ne vapaan sonnin lihat. Ai ai mitä herkkua. Sille ei pärjää suomalaisen navettakarjan liha.

  Pikkuisen…[Lue lisää]

 • Suurkiitokset Santiagolle. Juuri tuollaisia linkkejä olin vailla. Googlessakin taas jälleen kerran se pikku mutkikkuus, että osaa käyttää täysin oikeita hakusanoja.

  Matkailijaperheelle sanoisin, että siellä nimimerkin takana tuntuu kirjoittelevan joku hieman keskitasoa katkerampi ja kateellisempi immeinen.

  Mitä tulee noihin kodinelektro…[Lue lisää]

 • Sanottakoon näin heti, että varmaan voin katsoa kyseistä putiikkia googlenkin kautta, mutta ajattelin nyt kysäistä täältäkin.

  Eli että onko keillään ryhmäläisillä tietoa vuokrattavista pienvarastokopeista välillä Mijas -Torremolinos?

  Ajatuksena on lähinnä se, että sinne voisi muuttolintu Espanjan ja Suomen väliä sahatessaan, tai ainak…[Lue lisää]

 • Muuten ihan sivuhuomautuksena ja huomionosoituksena alkuperäiselle aiheelle, norjalainen lohikin tekisi mieli hakea Suomesta. Täällä siinä on jotain epäilyttävää, myyvät sitä , varmaan ö-laatua ,  Mercadonassa 5 € / kg.

  Hehh hehh. Tällä Santiagolla se näyttää olevan sana hallussa. Täytyy nyt tosiaan alkaa katsella sitä resitenssiä sieltä et…[Lue lisää]

 • Onkohan tämä ”tuttavaperhe” jne matkailevaperhe juuri niitä ei tovottuja kirjoittajia? joita ei toivöisi täällä olevan.

  No mitä minä olen sivusta seurannut niin näyttää tämä matkailevaperhe olevan aika kova halveeraamaan, milloin suomalaisia ja milloin espanjalaisia. Joskus kumpiakin samassa kirjoituksessa. Halveeraaminen joka tapauksessa n…[Lue lisää]

 • – Jos tänne saavut, niin paikallisista ”suomibaareista” saat yhtä paljon ”faktaa”, kuin useimmilta täältä orgista !!!!!

  Jos minä olen ollenkaan oikein ymmärtänyt, niin siellä aurinkorannikolla on useita sellaisia palvelutoimistoja, joista saa palvelua aivan suomeksi.

  Mutta totta toinen puoli, että myös ”hevosmiesten tietotoimist…[Lue lisää]

 • Tervepä Teille ryhmäläiset. Täällä yksi kuuskymmentä vee suomalaisjätkä. Olen lueskellut tätä Espanja.org:ia jonkun aikaa, kun tämän löysin naamakirjan kautta ja nyt alkaa vahvasti vaikuttaa siltä, että ainakin puolet minusta tulee etsimään asuinsijaa myös sieltä Espanjasta. Eli en nyt heti tahdo Suomeakaan täysin heivata.

  Kovin hiljai…[Lue lisää]

 • Yrjö-setä rekisteröityi sivustolle 6 vuotta, 4 kuukautta sitten